Érdekes világ

A Wall Street és a Rothschild-klán Afrika kirablásából gazdagodott meg: lopott gyémántok, kőolaj és elhallgatott népirtások

A britek és szövetségeseik Afrikában folytatott népirtása és rablóhadjárata nem véletlenül történt. Sokak gyanúja szerint a rabolt javak egy része a briteken áramlott keresztül, és a Wall Street nagykutyáit, valamint a Rothschild-bankárdinasztiát gazdagították.

Afrika szétrablása, Nyugat-Európa hadművelete, amire ma már nem büszkék

Lord Alfred Milner, egy Rothschild kötődésű “összekötő” volt az, aki felügyelte a kontinens kiszipolyozására tett brit kísérletet.

Tudott a haláltáborok létezéséről, de szükséges “eszközöknek” találta azokat, amivel meg lehetett félemlíteni a lakosságot.

Hirdetés

Szó szerint minden létező kincset kiraboltak Afrikából. Gyémántokat, aranyat, kőolajat…

Sokak gyanúja szerint a briteken keresztül áramolva egy része a busás javaknak a Rothschild-házat gazdagították és a Wall Street “nagykutyáit”.

A Rothschildok tehát egyértelműen kötődnek a világ első koncentrációs táboraihoz, melyeket a britekkel hozattak létre.

Kéz kezet mos alapon…

Aztán próbálták az egészet elhallgatni, mivel Afrika már akkor is a világ ingerküszöbén kívülre esett…

Genocídium, koncentrációs táborok

Rengeteg koncentrációs tábort nyitottak az afrikai kontinensen. Az egész végig arról szólt, hogy a gyarmatosítások során minden nyersanyagot, erőforrást “átmentsenek” a fejlett és kapzsi nyugati elit számára.

Afrika lehetett volna az emberiség, a világ kereskedelmének központja, ha nem így alakul, legalábbis közgazdászok szerint meglehetett volna benne a lehetőség.

Ezt a világelit nagyon jól tudta. Meg kellett semmisíteni a konkurenciát, ugyanis a szupergazdag, főleg Amerikába tömörülő családok nem a több pólusú világgazdaságban és pénzügyi rendszerben voltak érdekeltek, hanem a centralizációban.

Vér és gyémánt, avagy vér tapad a világ leggazdagabbjaihoz

A Rothschildek és a Rocekfellerek mind részesedtek a kizsákmányolt Afrikából.

Hatalmas aranykészleteket, kőolajat és gyémántokkal megpakolt rakományokat jegyeztek fel, melyek hajókon át lettek “kimenekítve” a harmadik világból a gazdag elit számára.

Hirdetés

Afrikát úgy uralták le, hogy az onnantól kezdve gazdaságilag függjön a gyarmattartóktól. Szándékos terv volt az, hogy mindent elvettek tőlük, így a modern adósság alapú pénzügyi rendszer továbbra is kiszipolyozhatja őket.

Ne gondoljuk azt, hogy az Afrikának nyújtott nemzetközit támogatásokat nem kell a másik oldalról kamatos kamattal visszafizetniük.

Ezáltal a szegény országok még szegényebbekké, a gazdagok pedig még gazdagabbakká válnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!