CímlapsztorikÉrdekes világ

Akár Szeptemberig is eltarthat a lezárás Magyarországon? Ha ezt meglépik, tömegek mennek utcára…

A politikusok a korlátozások feloldásának lehetőségéről beszélnek, de valójában senki sem tudja, meddig tarthat a nagy baj…

Valamennyi előrejelzés egybehangzóan azt állítja, hogy szeptemberig, vagy idén végig a vírussal fog küzdeni az emberiség.

Ha valóban a lezárások meghosszabbítására lesz szükség, sokan attól tartanak, hogy az emberek tömegével fognak utcára vonulni…

Hirdetés

Nem is alaptalanul!

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt kevés magyar érezte úgy, hogy otthon kell maradnia

-írja a Qubit a mobiltelefonok mozgásának heti mintái alapján, amelyeket a Google és a Facebook által szolgáltatott adatok alapján vizsgált.

Vagyis már most látszik, hogy “nem fogadnak szót” az emberek.

Ez a járvány további felfutását jelentheti, és ha igazak a világszerte látható előrejelzések, akkr akár szeptemberig is eltarthatnak a lezárások Magyarországon.

Eközben ijesztő tapasztalatokról számolt be a 444.hu tudósítása szerint Szlávi János, a Dél-pesti Centrumkórház főorvosa.

A brit mutáns egész családokat tarol le, a kisgyerek, az apa, az anya, a nagyszülő, mindenki megfertőződik. Aki teheti, éppen ezért oltassa be magát! – ajánlja a főorvos.

Arra, hogy politikusok a közelgő lazításokról kommunikálnak, úgy reagált, hogy nem szerencsés ebben a helyzetben arról beszélgetni, hogy mikor fogunk nyitni.

Szerinte április-májusban már a leszállóágban leszünk, de hogy az meddig tart, senki sem tudja.

Hirdetés

“Lehet, hogy eltart júniusig, júliusig, akár szeptemberig is. De akkor már könnyebb lesz. Egyszer azt mondtam, hogy nyárra nem vennék még repülőjegyet, ezt még tartom.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.