CímlapsztorikÉrdekes világ

Alföldi Róbert odapörkölt Orbánnak: „Leég a pofámról a bőr”

“Ők a migránsok, akikkel évek óta ijesztgetnek, és akik közül mi senkit nem fogadunk be. „Nehéz lesz tükörbe néznünk. Majd. Egyszer. Mindannyiunknak”

– szögezi le.

Alföldi a Facebook oldalán írta le gondolatait azokról a televíziókban látott drámai képekről, amelyek azt mutatták, hogy Afganisztánban hogyan próbálnak repülőre jutni és elmenekülni emberek az tálibok által megszállt országból, vagy hogy hogyan próbálják ottani édesanyák a gyerekeiket átjuttatni a szögesdróton, bízva abban, hogy európai vagy amerikai katonák elviszik, kimentik onnan legalább őket.

Hirdetés

„Mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek, ezek a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a MIGRÁNSOK! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta”

– írja.

Hozzáteszi, ezek közül a MENEKÜLTEK közül Magyarország – mint sietett gyorsan leszögezni – senkit nem fogad be.

„És ezt gyorsan töltsd is ki a nemzeti konzultáció kérdőívén, mert az most különösen fontos. Ahogy ma mondta valami kormány csinovnyik valahol.”

Alföldi emiatt nagyon szégyelli magát, szerinte „nehéz lesz tükörbe néznünk. Majd. Egyszer. Mindannyiunknak”.

A poszt alatt egy hozzászóló azt kifogásolta, hogy miért kell a magyar belpolitikát belekeverni az ügybe és egyébként is a menekülteket nem befogadni kell, a problémákat helyben kell megoldani.

Erre Alföldi is válaszolt:

“Ön, Önök úgy gondolják, hogy 56 – ban is itthon kellett volna megoldani a problémákat, amikor gyerekekkel teherautókon menekültek a honfiársaink, akik között szintén akadt nem jó ember, sőt, bünöző is.

Akkor, amikor olyan rendszer vette át a hatalmat, ami üldözött, gyilkolt, és menekülni kellett, ha életben akartak maradni.

Hirdetés

Szóval, akkor Európa és a világ tévedett, hogy befogadta a magyar menekülteket?”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.