Érdekes világ

Amerikai főtörzsőrmester: Több mint 100 idegen civilizáció látogatta meg a Földet, köztük emberek

Az Amerikai hadsereg egykori főtörzsőrmestere, Robert O. Dean kitálalt.

Szerinte a kormánynak bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy a földönkívüliek jelen vannak a bolygónkon és évmilliók óta látogatják.

Ha igazak állításai, akkor az feje tetejére állíthatja az egész világot.

Hirdetés

Hitelessége nem kérdőjelezhető meg, mivel 1963 és 1967 között a NATO-központban dolgozott.

Azt állította, hogy találkozott az 1964-es “An Assessment” jelentéssel, a NATO katonai tanulmányával, amely elismerte és elemezte az idegenek földi jelenlétének következményeit. Katonai pályafutása után ezt az információt a roswelli 50. évforduló ünnepségén árulta el.

Az UFO-król tartott előadása során a Leedsi Egyetemen elmondta, hogy a hatóságok tudatában voltak négy különálló földönkívüli csoport jelenlétének aktív szolgálata során.

Mire azonban nyugdíjba ment, ez a tudás ugrásszerűen bővült.

Azt állította, hogy az Egyesült Államok Hadseregének és valószínűleg a brit hadseregnek is tudomása volt arról, hogy legalább 12 különböző csoport vesz részt a Földdel való kölcsönhatásban.

Megdöbbentő módon megemlítette, hogy megbízható forrásokból hallott arról, hogy jóval több mint száz különböző idegen csoport érkezhet ismeretlen helyekről.

Egy ilyen kinyilatkoztatás megkérdőjelezte az idegen látogatások hagyományos értelmezését, és összetett kölcsönhatást sugall a Föld és a különböző földönkívüli civilizációk között.

A négy idegen főcsoport közül egy bizonyos csoportra 1964 és 1967 között a magas rangú katonai tisztviselők figyeltek fel.

Ez a csoport olyan mértékben hasonlított az emberekre, hogy zökkenőmentesen be tudtak illeszkedni a társadalomba, emberek mellett ülve repülőn, éttermekben, illetve még a színházakban is anélkül, hogy gyanút ébresztettek volna.

Hirdetés

Az elképesztő hasonlóság mélységesen nyugtalanította a katonai vezetőket, mivel természetes paranoiájuk miatt felvetődött annak lehetősége, hogy az idegen hírszerzés szabadon járkál a hatalom folyosóin, például a SHAPE (Szövetséges Erők Európai Főparancsnoksága) főhadiszállásán
vagy akár a Pentagonban.

Az a gondolat, hogy ezek a lények esetleg beszivároghatnak a Fehér Házba, ideges nevetés és aggodalom keverékét váltotta ki a katonaság körében.

Dean azonban hangsúlyozta, hogy e földönkívüli lények és az emberek közötti hasonlóságot másképp kell értelmezni.

Azt mondta, hogy az emberiség hasonlít ezekre a fejlett lényekre, ami arra utal, hogy mélységes kapcsolat van a kettő között. Utalt arra, hogy ennek a hasonlóságnak nyomós oka van, amelyet sajnálatos módon nem fejtett ki az előadás során.

Ezenkívül Dean felfedte, hogy a földönkívüli látogatások messze túlmutatnak az egyszerű bolygóközi interakciókon.

A katonaság, a tudósok és a tervezők megtudták, hogy csillagközi, sőt intergalaktikus eredetű lényekkel van dolgunk. Meglepő módon ezek a fejlett, nem emberi intelligenciák többdimenziós jellemzőket mutattak, amelyek lehetővé tették számukra az anyag és az idő manipulálását. Ezen észbontó képességek ismételt demonstrálásának az volt a célja, hogy megragadja az emberiség figyelmét, és megkérdőjelezze az univerzum megértését.

Hangsúlyozta, hogy ezek az idegen látogatók nem csupán kíváncsi felfedezők más bolygókról, hanem mélyen érdeklődnek az emberiség iránt.

Többdimenziós természetük, valamint az idővel és az anyaggal kapcsolatos fejlett tudásuk elsajátítása elképesztő kihívást jelentett a hagyományos newtoni és einsteini fizikának.

Dean kifejtette, hogy csak az elméleti fizikusok, különösen a kvantumfizikára szakosodottak voltak felkészülve arra, hogy elkezdjék megérteni a többdimenziós látogatás bonyolultságát.

Elismerte az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában folyó kvantumfizikusok közötti folyamatos
együttműködést, ami arra utalt, hogy élen jártak e rejtély megfejtésében.

Ahogy Dean elismerte, ő nem fizikus vagy tudós, ami megnehezíti számára, hogy megmagyarázza a dimenziók bonyolultságát.

Azt mondta: “Nem vagyok fizikus, nem vagyok tudós. Nem tudom megmondani, mi az a dimenzió, ami azt illeti. Azt mondják, három dimenzióban élünk, és ez egy egészen egyszerű világ körülöttünk. Azt mondják, hogy az idő és a tér a negyedik.”

“Elméleti fizikusok azt mondták nekem, hogy tíz különböző dimenzió létezik. Én nem tudom felfogni, hogy ez mit jelent. Azt azonban elfogadom, hogy valószínűleg ez az igazság. Az elmúlt 40 év során látott bizonyítékok azt mutatják, hogy ez nem fantázia, ez nem sci-fi, ez mind valóság.

És, hölgyeim és uraim, ez a valóság, amikor ismertté válik, és amikor hatással lesz világunkra, örökre megváltoztatja világunkat.

Paradigmaváltásról beszélnek, de ezzel alábecsülik. A régi világ, amelyet oly régóta ismerünk, szó szerint a végéhez közeledik, és a sarkon van.”

A Barcelona Exopolitics Summit alkalmával, 2009. július 25-én Dean egy sor lenyűgöző képet tett közzé.

Elmagyarázta az Apollo-küldetéseket és azt is, hogy az űrhajósok mivel találkoztak. A nyilvánosság elé tárt egy sor lenyűgöző fotót, amelyeket állítólag az Apollo 12 küldetés űrhajósai rögzítettek, köztük egy képet, amelyen egy néhány száz méter átmérőjű titokzatos űrhajó látható.

Az Egyesült Államokban eltöltött 41 éves szövetségi szolgálata során Dean sok bizarr dolgot hallott, de az a dolog, hogy az emberi faj hibrid faj,

megdöbbentette. Azt mondta: “Megtanultam, hogy nem vagyunk egyedül; soha nem voltunk egyedül.

Történelmünk kezdete óta bensőséges kapcsolatunk van a fejlett földönkívüli intelligenciával. És hadd mondjam el, hogy ez az intim kapcsolat még mindig tart.”

Így folytatta: “Különösen az egyik faj alakított át minket fajként körülbelül 200 000 évvel ezelőtt. Ahol ma tartunk, azt homo sapiensnek hívjuk – ön egy megtervezett lény. A genetikáját manipulálták. Nem ugyanaz, mint aki volt, és nem ugyanaz, mint amilyenek lesznek a gyermekei, unokái és dédunokái a következő száz évben.”

Dean az ufológia területének kiemelkedő alakja volt, aki jelentős mértékben hozzájárult, és három életműdíjjal ismerték el.

Széles körű támogatást élvezett az interneten, sokan hittek legitimációjában. Sajnos 2018. október 11-én, 89 éves korában hunyt el az arizonai Tucsonban.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!