Misztikum

Amerikai szenátorok is megerősítették: ufókat üldöztek a hadsereg bevetésein! – videóriport

Az Amerikai Haditengerészet katonái valóban konfliktusba kerültek ismeretlen repülő tárgyakkal, melyek egyetlen országhoz sem tartoztak.

Amerikai szenátorok egy csoportja erősítette meg: objektumok repkednek a Föld légterében, amikről szinte semmit sem tudunk!

Újabb 3 amerikai szenátor állt fel, és jelentette ki, hogy a kormányzat valóban vizsgálódik a földönkívüliek létezésének ügyében.

Hirdetés

Ezt azonban nem kötik a lakosság orrára, rengeteg információ el van hallgatva a színfalak mögött.

Amit ma tudunk a földönkívüliekről és az idegen eredetű, a légkörünkben repkedő tárgyakról, az csak a 10%-a annak, amit a NASA, a Pentagon és az amerikai hadsereg tud.

A szenátorok nyilatkozatai azt erősítik, hogy a kormányzat több ízben is üldözőbe vett bizonyos azonosítatlan repülő korongokat.

Az amerikai haditengerészet katonái közül többen megszólaltak, alátámasztva azt, hogy próbáltak azonosítatlan, a légtérbe keveredő objektumokat “levadászni”, melyek ismeretlen technológián alapultak.

“Olyan manőverekre képesek, melyek meghazudtolják az aerodinamika alapvető törvényeit”

– állítják.

Egyre több felvétel kerül napvilágra, melyeken valóban az látszik, hogy ismeretlen tárgyakat üldöznek a hadseregnél.

Különösen az amerikai haditengerészet esetei nőttek meg az elmúlt években jelentősen.

Ezek egy részéről még videó anyagot is nyilvánosságra hoztak Pentagon-közeli források, melyeken valóban láthatók repülő objektumok.

Hirdetés

Ezek az objektumok a katonák elmondása szerint nem rendelkeztek kivezető nyílásokkal, sem hajtóművekre utaló szerkezetekkel, mégis a levegőben tudtak maradni, és elképesztő manőverekre voltak képesek.

Íme a CNN videóriportja a témában:

A Pentagon közeli források több ízben számoltak be arról, hogy a Föld légtere szinte hemzseg az effajta azonosítatlan jelenségektől.

Figyelnek minket?

Ezek a tárgyak szemmel láthatóan nem tartoznak egyetlen országhoz sem, és valóban világszerte jelen vannak mindenhol.

Valamin zajlik közvetlenül a fejünk felett, és talán épp a pánik, az ijesztő igazság elkerülése végett hallhatnak a világ kormányai arról, amit tudnak…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!