CímlapsztorikÉrdekes világ

Apollo-űrhajós állítja: idegenek hoztak létre minket, az ősi sumer szövegek nem hazudnak

Az emberiséget genetikai úton “keverték ki” hogy benépesítse a Földet?

Az emberi genom rengeteg kikapcsolt gént is tartalmaz, ami arra utal, hogy az ember jóval több képességgel rendlelkezett egykor, amit valahogy valamikor valakik feltehetően genetikai beavatkozással “kikapcsoltak”.

Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a saját eredete.

Hirdetés

Napjainkban is egy több elmélet lát napvilágot, de ezek egyike sem nyert teljes mértékben bizonyítást. Az evolúciós elméletből például részben hiányzik az ember és a majom közötti közös ős.

Egy egykori NASA-nál is szolgálatot teljesítő Apollo-űrhajós most előállt az igazsággal.

Al Worden 1971-ben volt az Apollo-15 parancsnoki moduljának mérnöke és űrhajósa, és a Good Morning Britain című műsorban igen elgondolkodtató dolgokat mondott.

Egy kérdésre válaszolva ugyanis elmondta, hogy szerinte nem csak hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de a Földön egykor többször is járhattak idegen világok küldöttei, csillagközi utazók.

Példának és bizonyítéknak a sumer kultúrában fellelhető különféle megemlékezéseket, faragásokat, kőtáblákat és pecséthengereket hozta fel, melyeken furcsa repülő tárgyak, vagy több méter magas isteni alakok láthatók.

Szerinte a sumer dokumentum bizonyíthatják azt, hogy az emberiség sem a Földön született.

Al Worden elképzelése az, hogy vagy genetikai úton hozhattak létre minket, a saját DNS-ük és egy egykor itt élő ősi keresztezésével, vagy messziről érkezett hajótöröttek jutottak el a bolygónkra, és népesítették be, és ebből alakult ki az emberiség.

A sumer pecséthengerek és a többi írásos lelet mind beszámolnak egy olyan uralomról, melyek halhatatlan, több száz, és több tízezer éven át uralkodó lényekről szólnak.

Ők lehettek a Föd egykori idgeen helytartói, akiket később már emberi uralkodók váltottak.

Hirdetés

Al Worden szerint a Föld nem volt mindig ennyire termékeny, és valójában az ide érkező csillagközi telepesek “termékenyítették meg” a talajt különféle enzimekkel, ásványokkal.

Al Worden elméletét támastja alá Dr. Ellis Silver is, aki könyvet is írt a témában a bizonyítékokról “Humans are not from Earth: a scientific evaluation of the evidence” címen.

Rávilágítanak arra a kettős furcsaságra is, hogy az emberi faj hihetetlenül fejlett, a kozmosz egyik legfigyelemre méltóbb lénye, mégis igen sérülékeny, és csak a Föld környezetében képes megélni, mintha ide teremtették volna.

Az emberi genom rengeteg kikapcsolt gént is tartalmaz, ami arra utal, hogy az ember jóval több képességgel rendlelkezett egykor, amit valahogy valamikor valakik feltehetően genetikai beavatkozással “kikapcsoltak”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.