CímlapsztorikÉrdekes világ

Attila a szörnyű betegség után burkolóként kezdett új életet: “apránként vágták le a lábaimat”

Na az ilyen embereket kellene a fiataloknak példaként felhozni nem az buta, tévében bohóckodó sztárocskákat vagy modellként kifutón vonagló plázacicákat…

SOK SOK SOK megbízást és munkát kívánunk neki! Aki tudja, ajánlja!

Elképesztő akaraterő, emberfeletti kitartás és irigylésre méltó életigenlés – ezekkel a kifejezések lehet a leginkább jellemezni Makkai Attilát.

Hirdetés

A most 42 éves férfi egykor kamionos volt, de a sors közbeszólt.

Valami olyan dolog és borzalmas tragédia történt vele ami után nem sokan állnának talpra.

Attila viszont megtette, még ha nem is szó szerint.

A lábait ugyanis elvesztette.

A trauma után egy évig kereste a helyét, érthető módon teljesen magába fordult, aztán összeszedte magát, összeházasodott a a párjával, kitanult egy teljesen új szakmát és hét éve még egy gyermeke is született.

Németországban kamionoztam 2008-ban, amikor szörnyű fájdalom hasított bele a végtagjaimba. Először azt hittem, a vádlimban lévő zsibogó érzés attól lehet, hogy rakodás közben megrándult vagy meghúztam

– emlékezett vissza Makkai Attila.

Az orvosok felhívták a figyelmét arra, nem szabad hosszú ideig ülő munkát végeznie, de gyermekkori álma volt a kamionozás, képtelen lett volna feladni.

“Egy éven keresztül többször is megoperáltak, apránként vágták le a lábaimat. Térd alatt kezdték csak az egyikkel, de két hét szenvedés után feljebb vágták. Néhány esztendőre rá pedig a másik végtag következett”

Hirdetés

-emlékezett vissza.

Egy időre teljesen összeomlott.

Azonban az akaratereje és kitartása segített felállni neki a padlóról, még ha immáron scak szimbolikusan is.

Két műlábbal, mankó segítségével közlekedett. Makkai Attila időközben egy teljesen új szakmát is kitanult, így már burkolóként saját vállalkozást vezet.

Eleinte csak a ragasztót keverte, fugázott és kőlapokat vágott, mára viszont már minden egyes munkafolyamatot könnyedén elvégez.

A rengeteg pozitív tapasztalat mellett eddig két olyan megrendelő akadt, aki lemondta a melót, miután megtudta, hogy levágták a lábaimat.

Rosszul esett, hogy esélyt sem adott arra, megnézze a munkám, de már nem gondolok erre.

Általában pedig szerencsére szeretettel fogadnak

– tette hozzá.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!