Érdekes világ

Kiválasztottakat gyűjthetnek be a közelgő atomháború előtt a földönkívüliek? Döbbenetes teória

Végzetes, az emberiség sorsát megpecsételő dolog állhat a megszaporodó, Pentagon által is észlelt ufójelenségek mögött.

Világszerte egyre több ufót észleltek és a jelenség olyannyira kinőtte magát, hogy már a NASA és a Pentagon is vizsgálódik.

A legismertebb elméletek szerint az ufókkal akár a jövőbeli emberiség tagjai is közlekedhetnek a jövőből ide érkezve, tanulmányozva minket.

Hirdetés

Egy másik elmélet szerint ezek egyértelműen nem emberi fajtól származó járművek és egy nagyobb, a Naprendszerben ólálkodó anyahajóhoz tartozhatnak.

Az komoly előrelépés hogy maga a Pentagon sem zárja ki ez utóbbi elméletet, mi több, az ő divíziójuk kutatói álltak elő a teóriával.

Nemrég egy másik, sokkal ijesztőbb elmélet is szárnyra kelt.

Az elmélet azt veti fel, hogy az idegenek megjelenése és az elmúlt időszakban megszaporodó földönkívüli elrablások között komoly kapcsolat van.

Ez a kapcsolat pedig borzalmas jövőt vetít az emberiség számára előre a jövőbe.

Szerintük ugyanis a földönkívüliek már nem tudják megakadályozni egy atomháború bekövetkeztét, és a jövőből visszatérve embereket, kiválasztottakat gyűjtenek be és „jelölnek meg”, hogy a megfelelő pillanatban majd evakuálják őket a bolygóról.

Ez azt jelenti, hogy közeleg az a bizonyos kataklizma és az emebriségnek nem sikerlt letérnie az önpusztító útról.

A földönkívüliek pedig innentől kezdve már nem próbálják megmenteni a civilizációt, helyette megvárják, hogy hamarosan magunkat pusztítsuk ki.

A kataklizma után 10 ezer évig nem lesz emberi életre alkalmas hely a bolygó, de szép lassan magához tér majd a természet és kiválasztott, majd kimenekített emberek leszármazottait fogják „visszahelyezni” az immáron tiszta lappal induló Földre

Hirdetés

-vélik az elmélet hívei.

Kim mit gondol?

Lehet benne valami?

Már elkezdődött a visszaszámlálás…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.