CímlapsztorikMisztikum

Az AIDS egy mesterséges biológiai fegyver volt: több tudós is végig ezt gondolta, itt vannak a bizonyítékok?

Az AIDS, mint a népirtás eszköze? Mi az igazság a titokzatos vírus mesterséges eredetéről?

A vírus az 1930-as években bukkant fel Afrikában azelőtt nem is volt nyoma a Földön…

Az afrikai terjedése és az USA-ban való felbukkanása tele van megmagyarázhatatlan furcsaságokkal…

Hirdetés

A szálak Nixon elnökhöz is elvezethettek

Megdöbbentő tény, de még maga Dél-Afrika elnöke is több ízben utalt arra, hogy az AIDS valójában egy mesterségesen kifejlesztett és elterjesztett betegség lehet.

Thabo Mbeki dél-afrikai elnök is szentül hitt ugyanis abban a sokak által scak összeesküvés elmélenek titulált tóriában, miszerint a HÍV vírusa szándékosna lett “kieresztve” a palackból.

Eredetileg pedig Afrikában fejlesztették ki, először majmokon, később pedig a fekete lakosságon tesztelték.

Sőt, egyes források szerint még Richard Nixon elnök keze is benne lehetett a dologban.

Az AIDS, mint a népirtás eszköze?

Az amerikai kormány a vírus elterjedését követően több ízben keveredett gyanúba azt illetően, hogy mennyire állhatott érdekükben a HIV vírus erjedése.

Az AIDS eleinte ugyanis sokszor a feketék és a melegek körében terjedt drasztikus mértékben, szinte csak ezeket a rétegeket érintve.

Amerika vezetésének pedig sokak szerint kapóra jött el mivel eleve elítélt és megvetett társadalmi csoportok voltak, akikkel régóta “le akartak számolni”.

Olyan közismert és neves szerzők fogalmazták meg véleményüket a témában, mint a Nobel Béke-díjas környezetvédelmi aktivista, Wangari Maathai, kinek véleménye szerint – bár ezt 2004-ben egy írásos nyilatkozatban visszavonta – az AIDS egy biológiai fegyver, amit azért hoztak létre, hogy a feketéket lesöpörje a Föld színéről.

Jakob Segal, a Humbold Egyetem korábbi biológiaprofesszora szintén azon a véleményen van, miszerint a vírust az Egyesült Államok titkos hadászati laboratóriumaiban fejlesztették ki, két másik vírus, a Visna és a HTLV-1 egyesítésével, majd börtönökben tesztelték hatását és terjedését.

Hirdetés

Dél-Afrikából indult ki, előtte nem is létezett?

A legelső komoly vírus-szórásos kísérleteket Dél-Afrikában végezték, ott a média szeme nem figyelt, így gond nélkül “halhatott meg” több száz fekete és mit sem sejtő áldozat.

Rajtuk figyelték a betegség lefolyását és a terjedését is.

Az ENSZ az ötvenes években nagyszabású gyermekparalízis elleni oltási programot indított Afrikában.

A vállalkozás egyike volt azoknak a nagy közegészségügyi programoknak, amelyek azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy az új ENSZ megkezdte működését, és kizárólag jót cselekszik.

Ha tényleg úgy történt, ahogy feltételezik, akkor a milliónyi gyermekélet megmentésére irányuló dicséretes, ám a szükségesnél rosszabbul finanszírozott és szervezett törekvés globális katasztrófához vezetett.

Az oltási program központja Stanleyville-ben, az akkori Belga Kongóban volt, ahol egymillió afrikai kapta meg az oltást. Nagyjából tíz évvel később a ma AIDS-nek nevezett betegség pontosan itt ütötte fel a fejét…

A tudósok, az AIDS-kutatók többsége, valamint a tudományos szervezetek határozottan cáfolják a fentieket.

A népirtás titkos eszköze az USA kormánya által lett megrendelve?

Leonard G. Horowitz, az elismert professzor is hasonló okokban látja a vírus eredetét, emellett Alan Cantwell professzor is, aki könyvet is írt a témában, melyben az AIDS-t, mint a népirtás szervezett eszközét említi, melyet az Egyesült Államok tudósai hoztak létre.

A cél egyes társadalmi rasszokkal való leszámolás lehetett – sejtik sokan.

Nixon elnök keze is benne lehetett a dologban, legalábbis egyes források az ő nevét is megemlítik.

Sokan ugyanis Richard Nixont vádolják azzal, hogy 1971-ben egybeolvasztotta az amerikai hadsereg biológiai fegyvereket fejlesztő részlegét és a Nemzeti Rákellenes Intézetet.

Egy biztos: korábban már kiderült az, hogy Bill Gates egyik jótékonysági szervezete titokban, egy oltásprogram keretében tesztelte a nyugati társadalom számára készülő HPV – méhnyakrák – elleni vakcina kezdetleges változatát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!