Egészségünk

Az egészségügyi maffia mindent ural: halálos kórok gyógymódjain tartják a lakatot – vezető orvosok, szakemberek tálaltak ki

Azok, akik belülről látták a rendszert, riasztó és szomorú dolgokról számoltak be…

Van valami közös Christina Sanchez, Ghislaine Lanctôt orvosnő, és az egykori gyógyszeripari vállalat vezér, John Virapen között.

Mégpedig az, hogy fel mertek állni, és el merték mondani a teljes igazságot arról, hogy manipulálja a társadalmat,a médiát, a közvéleményt a gyógyszerlobbi, és hogyan titkolnak el hatásos gyógymódokat bizonyos betegségekkel kapcsolatban, mint a rák, vagy egyes gyulladásos betegségek.

Hirdetés

Ghislaine Lanctôt orvosnő sokat látott, végig az egészségügyi rendszeren belül mozgott, és nem emberiességet, hanem embertelenséget látott.

Nem gyógyítani akarást, hanem a profit maximalizálását.

Idővel rá kellett jönnie, hogy napjaink orvosait nem a vitaminok vagy a megelőzés szerepéről tanítják, hanem betegségeket és az azokra adható gyógyszereket “magoltatják”.

Mivelhogy a legtöbb orvosképző az USA-ban Rockefeller hátszéllel épült meg, vagy lett támogatva az elmúlt évtizedekben, akik profit orientált “vállalkozásokká” alakították ezeket a helyeket és a komplett rendszert.

Később Ghislaine Lanctôt orvosnő kiállt az igazsággal, elmondta, hogyan NEM gyógyítanak, és hogy egyes esetekben még a hamis rákdiagnózistól sem riadnak vissza az orvosok.

Könyvet írt az igazságról, melyben feltárja azokat az aljasságokat, amiket a fehér köpeny mögé bújva elkövetett az orvostársadalom elitje.

Doktori címétől a könyv megjelenése után megfosztották, s a bíróság örök életére eltiltotta a praktizálástól.

“Számoltam azzal is, hogy majd meg akarnak ölni, engem, vagy a gyerekeimet. Készen álltam mindenre – de nem féltem.” – mesélte egy interjúban.

John Virapen egykor egy gyógyszervállalat vezérigazgatója volt és szintén belülről látta a dolgokat.

Hirdetés

“John Virapen:

Vannak bizonyítékaim. Munkám során az összes levelet és ügyiratot archiváltam. Vannak tehát dokumentumaim arról, hogyan vesztegettünk meg orvosokat, azáltal, hogy „üzleti utazásra” hívtuk őket a Karib-szigetekre; vagy hogyan fizettünk le gyógyszerkutatókat, hogy számunkra, és a termékeink számára kedvező írásokat jelentessenek meg a legnevesebb tudományos folyóiratokban.

Továbbá egy – a Gyógyszer-engedélyezési Hivatalnál dolgozó – orvos beleegyező levele is a birtokomban van, mely igazolja, hogy pénzt fogadott el tőlem.”

Ennek a bennfentesnek a vallomásai a gyógyszeripar működéséről szinte mindenkit sokkolt.

Ő maga hitelesnek tekinthető, mivel ő volt ugyanis az egyik legnagyobb gyógyszeripari óriás, az Eli Lilly svédországi vezérigazgatója, aki végigjárta a ranglétrát egészen az üzletkötőtől a vezérigazgatóig és teljesen átlátta a rendszert.

Christina Sanchez kutatónő pedig az elmúlt években rengeteget foglalkozott a kannabisz gyógymódokkal és saját bevallása szerint tud olyan bizonyítékokról, melyek alátámasztják azt, hogy létező gyógymódokon ül a gyógyszeripar.

Vagyis ezeket szándékosan tartják egyfajta lakat alatt, miközben boszorkányüldözés zajlott le a 70-es években a kannabisz ellen is, mikor kiderült, hogy képes elpusztítani a rákos sejteket.

ma rengeteg elzárt gyógymód porosodik a fiókban, melyek emberek millióinak az életét menthetnék meg.

Ez azonban nem áll érdekében a betegségekből és a halálból élő szűk orvostársadalmi elitnek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!