CímlapsztorikMi lenne ha...Tech-Kütyük

Az elit már gyártja a robot hadsereget, amivel megpuccsolják az emberiséget? Videó

Jön a szabad világ lerohanása? A szemünk előtt valósul meg az emberiség robotok általi rabosítása…?

A kép illusztráció, a Westworld című sorozatból van.

A HBO sorozata sok szempontból a várható jövőt, nem is annyira távoli jövőt mutatja be.

Hirdetés

A robotok ugyan nem fognak öntudatra ébredni, de sokkal magasabb szinten jár már a mesterséges intelligencia és a robotika technológiája, mint azt a közvélemény sejti.

Íme egy videó, ami remekül bemutatja, VALÓJÁBAN hol tart a technológia. És ezt még érdemes megszorozni legalább kettővel. Azt ugyanis, ahol ezek a gépek és robotikus hadseregek tartanak, nem mernék megmutatni.

Az embereket ugyanis sokkolná és aggodalommal töltené el, ez pedig nem hiányzik az ezeken a titkos projekteken dolgozó csoportoknak…

Ezek a robotok már lehet, hogy köztünk járnak kísérleti jelleggel

– állítja az ezzel kapcsolatos konteó, mely egyre több külföldi fórumon is felröppent.

Az Új Világrendről szóló szóbeszédek amúgy is gyakran említettek egyfajta hatalomátvételt, és azt, hogy a Föld elleni puccs előkészítése lassú átmenetet lesz.

A 2020-as évet végignézve, átélve sokaknak déjá vu érzése volt, hogy “talán mégis igaz volt minden?”

A világelit rendelkezik a Föld vagyonának és erőforrásainak 98%-ával, a maradék 1-2%-opn osztozik mindenki más, több mint 7 milliárd ember.

Jóval többen vagyunk, mégis tehetetlenek leszünk – állítják – mert a szupergazdag réteg nem véletlenül gyártja már titokban a “robotikus” klónokat.

Hirdetés

Noha a konteó meglehetősen szürreálisnak hangzik (talán az is) azért elgondolkodtató, hogy egy robotikus ember megteremtése felé halad mégis a világ.

Innen pedig gondolatban valóban már csak egyetlen lépés lenne egy ilyen több ezer robotból álló hadsereggel “elfoglalni” az egyes országok fontos pozícióit.

Akár titokban… A gyanú legkisebb leple alatt..

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.