Misztikum

Az emberiség elveszti a klímakatasztrófa elleni háborút: az elit már most föld alatti “városokba” menti a bőrét?

A háttérhatalmi elit “visszavonulót” fúj, és a már felkészült a felszín alatti életre? Ijesztő eseményláncolatok a világban…

Vészjósló jövő, az ENSZ beadta a kulcsot?

Könnyen lehet, hogy az emberiség végleg elveszthette a klímaváltozás elleni harcot?

Eleinte még több optimista jelentés is napvilágot látott, nemrég azonban neves szakemberek beszéltek arról, hogy a következő 50 évben fel kell készülnünk a legrosszabbra.

Hirdetés

Ez annyit takar, hogy a klímakatasztrófa gondolatával kell megbarátkoznunk.

Az ENSZ bejelentette, hogy gyakorlatilag elbuktuk a küzdelmet a klímakatasztrófa ellen. Ez pedig borzalmas hír, de semmi esetre sem jelenti azt, hogy mostantól mindenről le lehet mondani, és várni a véget.

A klímacélt már fogjuk tudni tartani, a nagy kérdés, hogy mi lesz most.

Riasztó folyamatok indultak meg a felső tízezernél

Az egészben az a legfélelmetesebb, hogy a világ legbefolyásosabb elitje, a családok, szupergazdag bankár dinasztiák környékén arról lehet hallani, hogy hatalmas földeteket vásárolnak fel.

Túlnyomó részt Amerika belső területein, vagy a hegységekben.

A legtöbben úgy vélik, hogy ezeken a helyeken nem véletlen építtetnek maguknak aztán bődületes pénzekből föld alatti luxus bunkereket, villákat.

Ezek az építmények atom biztosak, és egy nagyobb globális katasztrófa esetén is életben tartanák a lakókat akár éveken át.

A szűk elit már elkezdte evakuálni magát?

A legtöbbekben az merült fel, hogy a világ vezető elitje, és a tehetősebb gazdag réteg mind tudnak valamiről, ami be fog következni.

Mások szerint csupán elővigyázatosságról van szó, és a gazdag társadalmi rétegek szeretnének óvatosak maradni és bebiztosítani a vérvonalukat.

Hirdetés

A tény, hogy a belső szárazföldi és hegyvidéki területeket kezdtek el gőzerővel földalatti komplexumokat építtetni, azt sugallhatja, hogy a tengerszint emelkedés várhatóan jóval hamarabb bekövetkezhet, mint eddig gondoltuk.

Ez pedig azt jelenti, hogy az USA és a világ minden kontinensének a partvonalai lakhatatlanná válnak.

Klímamenekültek százmilliói fogják a feje tetejére állítani a világot, akár egy globális háborút is kirobbantva ezzel.

Vajon erre készülnek? És lesz elég hely mindenkinek ezen a bizonyos képzeletbeli “mentőhajón”, vagy csak azoknak, akiknek lesz elég pénze ezt megfizetni…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.