Misztikum

Az Özönvíz valódi okát titkolja a Vatikán – “civilizációk eltörlése történt meg”

A teljes addigi emberi és nefilim múltat szándékosan “kiradírozták”, avagy a nagy tisztogatás, aminek a nyomait módszeresen tünteti el azóta is a mainstream régészet és a Vatikán?

Mi történt a múltban, mi az amit olyan szinten elhallgattak, hogy még a Vatikán is “tűzbe ment” volna azért, hogy minden nyomát eltörölje?

A Nagy Felejtés tényleg megtörténhetett.

Hirdetés

Azaz az Özönvíz előtt egy virágzó nefilim, óriásokból álló civilizáció uralta a Földet.

Nem véletlen, és nem is légből kapott volt az a bizonyos “mese” a Bibliában Dávidról és Góliátról.

Valójában Góliátok százezrei éltek még akkoriban is a Földön.

A bibliai Özönvíz “elrendelésének” oka pedig az ő kiirtásuk volt, és a civilizáció egyfajta lenullázása. A természeti egyensúly alaphelyzetbe állítása.

Az Ószövetségből tudjuk, hogy az özönvíz az egész világot sújtotta, nem volt olyan zuga a bolygónak, ahová ne jutott volna ebből az “ítéletből”.

Az özönvíz minden nyomát eltörölte valamennyi addig élt kultúrának, egyfajta felsőbb hatalom által elrendelt “amnézia” volt.

A Vatikán pedig később ennek a bizonyítékait gyűjtötte be, majd semmisítette meg illetve tárolta el a Vatikán Titkos Levéltárában, melyek egy részét ugyan megnyitották azóta de vannak olyan rejtett “szárnyai”, amik állítólag ezeket az “ember előtti” leleteket foglalják magukba.

Óriások koponyái, csontok, fegyverek, eszközök, még olyan ősi , 30 ezer évesnél is régebbi szövegek, amiket bizonyos, hogy a jelenkor emberének elődje nem írhatott.

Egyértelmű, hogy örökül kaptuk a Földet, és hogy a nagy “tisztogatás” célja a nefilimek eltüntetése volt a bolygóról.

Hirdetés

A mainstream régészet egy része ma sem ismeri el ezeknek a lényeknek a létezését, azonban számos olyan lelet áll rendelkezésre, mely nem illik bele ez adott időbe vagy helybe.

Valamint a létezésük ellentmondásokra épül, mivel olyan korokból vannak, amikor még hivatalosan nem élt ember a Földön…

Vagy ugyebár mégis…?!

Állítólag – erről számos ősi írás tesz említést például Indiában a szanszkrit iratok – az úgynevezett Figyelők aztán az Özönvizet követően is megjelentek a Földön, de jóval kisebb számban, az “égben lakozó erők” akarata ellenére.

Azonban már nem tudtak olyan számban fennmaradni, és elkezdett elmenni felettük a világ.

Egyre kevesebben lettek, és egy részük “beházasodott” az emberek közé.

Így alakultak ki az átlagnál magasabb emberek és az úgynevezett “gigantizmusban” szenvedő népcsoportok, amikről ma úgy tartják, hogy egy genetikai mutáció okozza.

Hogy mit rejteget még a múltról a Vatikán?

Azt csak akkor lehetne teljes egészében feltárni, ha mindent nyilvánosságra hoznának.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.