Érdekes világ

Az “új Nostradamus” szerint kirobban a harmadik világháború, a visszaszámlálás elkezdődött

Az “új Nostradamusnak” nevezett pszichikus azt állítja, hogy előre látott egy “véletlen konfliktust” Tajvanon, amely súlyos következményekkel járhat az egész világon.

Döbbenetes dolgok hagyták el a száját.

Craig Hamilton-Parker a Daily Starnak nyilatkozva kifejtette, hogy fél attól, hogy két tengeralattjáró vagy két repülőgép “összeütközhet egymással,” ami szikrát ad a feszült helyzetnek.

Hirdetés

Azt mondta, hogy ez a szikra egy sokkal nagyobb konfliktust fog kiváltani Kínában és Oroszországban, amely “a következő két év legsúlyosabb

Az egykori reklámszakember a Daily Starnak így nyilatkozott :

“Egy ideje már mondom, hogy úgy érzem, konfliktus lesz Tajvannal kapcsolatban, ami szerintem idén meg fog történni.”

“Azt hiszem, bizonyos szempontból véletlen konfliktusok lesznek, mert valami furcsa ütközés vagy incidens lesz.”

A szóban forgó balesettel kapcsolatban Craig úgy érzi, hogy “vagy tengeralattjárók, vagy repülőgépek összeütközése fogja kiváltani, és a helyzet ki fog csúszni az irányítás alól”.

Az ázsiai térségben a feszültség új magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban, mivel Kína azt állítja, hogy Tajvan a területének része, míg Tajvan független nemzetnek tartja magát.

Az USA Tajvan oldalára állt, ami azt jelenti, hogy az ázsiai országok közötti konfliktus drámai szintig fajulhat.

Craig úgy számol, hogy a konfliktus mérete meglehetősen nagyra nőhet, amely mellett akár kicsinynek is tűnhet a szörnyű ukrajnai háború.

“Úgy érzem, ez komoly probléma lesz,” – mondta.

Hirdetés

“Ukrajna jelentőségében el fog halványodni ehhez képest.”

“Azt is érzem, hogy Oroszország Kína pártjára áll, hogy pária állammá váljon e tekintetben, mert ez Kínának még rosszabb lesz, és csak ront a helyzeten.”

“Végül azonban ez működni fog. Úgy érzem, ez egy új Kínát eredményez, amely több országra szakad egyetlen nagy Kína helyett.”

Craig Hamilton-Parker pszichikus képességekkel bír, aki új Nostradamusnak nevezi magát, bár jóslatai miatt sokan a “végzet prófétájának” is hívják.

Hamilton-Parker azt állítja, hogy megjósolta a Brexitet, Donald Trump megválasztását, II. Erzsébet királynő halálát és a koronavírus járványt.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!