CímlapsztorikMisztikum

Az Új Világrend mintapolgára: 10 lépcső mentén mossák az agyát a tömegnek! Vegyük már észre, mi történik!

Ha valamennyien magunkra ismerünk ebben a 10 pontban, az sajnos nem a véletlen műve.

Már zajlik az Új Világrend kiépítése a fejünk felett!

Az Új Világrend erőszakmentes diktatúrájának kora a nyakunkon van, és ahhoz, hogy egy ilyen rendszer fenn tudjon maradni, egy alapvetően buta, és szürke, a végletekig megosztott tömegre van szüksége.

Hirdetés

Ennek az arctalan, öntudattalan tömegnek a kinevelése zajlott az elmúlt 50 évben.

Ehhez mindent bevetettek: a médiát, a politikát, az egészségügyet.

Jól látható, hogy 10 lépcső mentén alkotják meg az Új Világrend szavazóbázisát, kvázi mintapolgárát.

Ezek részben szimbolikusak, részben konkrét dolgok.

Gondolkodásgátló pirula, a gyógyszeripart jelenti… Ma a tömegtársadalomban valamennyien függünk valamilyen gyógyszertől, vagy drogtól, a társadalom leszedált állapotban van.

A beültetett mikrochip is terítéken van már, sőt, egyes vállalatoknál már kísérleti jelleggel bevezették. Különösen jól” terjedt” a vírus miatt, nyomkövetés céljából.

Ugyanígy a távolságtartási szenzor. A távolságtartást azért nevelik belénk, hogy ne találkozzunk egymással, még inkább eltávolodjunk és ne tudjunk önálló kisebb közösségeket alkotni, amire NEM lát rá a rendszer.

Az Új Világrend mintapolgára kasztrálva is van. Csak akkor és csak úgy szaporodik, ahogy a hatalom “engedi”.

Emellett valamennyi oltása be van adva, amitől egy tömegemberré silányul, genetikai hulladékká válik, ellentétben a tömeg felett uralkodó elittel.

Hirdetés

Műholdas nyomkövetéssel pedig bármikor le tudják követni azt, hol járunk és mit csinálunk, mivel a bőrünk alatt ott lesz a kis chip…

A szájkosár már szimbolikus: a vírushelyzet miatt tárgyiasult is, de azt is jelenti, hogy ne szólj szám, nem fáj fejem. Betiltanak mindenféle szólásszabadságot…

A gerinctelenség azt jelenti, hogy nincs önálló gondolata, és a mintapolgár könnyen a másik ellen hangolhatóm a hatalom által.

Besúgó, spicli hálózatok lesznek elültetve a társadalom szöveteiben. Soha többé nem kritizálhatod a hatalmat, mert “elvisznek”.

A telefonodban kötelező lesz a nyomkövető, csak akkor válhatsz teljes jogú polgárrá, már csak azért is, mert ezek alapján pontoznak, és kapsz szociális kreditszámot.

Ezek alapján mondja meg rólad a rendszer, hogy mennyit is érsz valójában, és mely társadalmi kasztba leszel sorolható.

Az utolsó, legalsó társadalmi kasztokat egy adott ponton a világelit el fogja törölni a Földről, hogy a lakosságot újra 580 millió alá csökkentse, az Új Világrend agendája szerint…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.