CímlapsztorikEgészségünkÉrdekes világ

Bevetették hazánkban a szert, ami “agyonveri” a koronavírust – reméljük minél több helyre eljut

Magyarország végre komolyabban felveheti a harcot a járvány ellen?

Tamási városa felvette a harcot a koronavírussal szemben.

A járási rendelőt, amely közel 40 ezer ember ellátásáért felel Ozone White technológiával kezelték, amely találmány magyar találmány, hungaricum és amellyel minden vírus, kórokozó elpusztítható így a koronavírus is.

Hirdetés

A városnak egy fillérjébe sem került a már már NASA technológiás kezelés, mert a feltalálók akik 3 éve Tenerifén fejlesztik a találmányt mindezt segítségül ajánlották fel a tolnai fővárosnak.

A település így az első, amely bevetette a koronavírus ellni harcban az ózon kezelést.

Úgy tudjuk a város vezetői Porga Ferenc polgármester és Széles András alpolgármester már azon dolgozik, hogy a településen élő 1600 nyugdíjas mindennapi ellátása megoldódjon, úgy hogy senki ne mozduljon ki otthonról.

Ráadásul ezen szépkorúak arra is számíthatnak, hogy a lakhelyüket is ózon kezelésnek vetik alá, esélyt sem adva a koronavírusnak arra, hogy győzzön.

Az Ozone Whites csapat magyaroroszági képviselője Uram János elmondta, hogy több éves kutatómunka áll a vírusok és baktériumok elleni felületi- illetve légfertőtlenítés területén a cég mögött.

Az ózongáz fertőtlenítő hatása már régóta ismert, így nem mondhatjuk, hogy ezen a téren a feltaláltuk volna a spanyolviaszt, viszont nem is ez volt a célunk.

Mi egy olyan rendszert fejlesztettünk, melyet ma Általános Higiéniás Protokoll néven emlegetünk, ezzel nem kisebb célt tűztünk ki, mint hogy világ sztenderdet hozzunk létre egy olyan anyagra vonatkozóan, mint az ózon.

Mivel rengeteg laboratóriumi vizsgálat igazolta már az ózon hatását tenyésztéses vizsgálatokkal, mi valós helyszínek fertőtlenítésével, életből vett helyzetek megoldásán keresztül dolgoztak ki a küszöbértékeket, melyeket a gép folyamatosan ellenőriz.

Az Általános Higiéniás Protokoll sosem volt húsba vágóbb, mint napjainkban.

Hirdetés

Az Ozone Whites csapata által megkeresett spanyol hatóságok felismerték már a rendszer fontosságát, jelenleg felvették a kapcsolatot a WHO-val, az Operatív Törzzsel, az OMSZ-szel, kórházakkal és önkormányzatokkal, hogy segíteni tudjuk a munkájukat ezekben az embert próbáló időkben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.