Misztikum

Biblia: nem kizárja, hanem MEGERŐSÍTI a földönkívüliek létezését? Megdöbbentő utalások a magyar lelkész szerint

Megdöbbentő, de még a Hit Gyülekezete vezetője, maga Németh Sándor is elismeri azt, hogy a Biblia egyáltalán nem jelenti ki sehol sem kategorikusan, hogy a világon az ember az egyetlen magasan fejlett, értelmes teremtmény.

A materializmus világszemlélete jelentősen meggyengülne, amennyiben bizonyított tény állna rendelkezésre földönkívüli létformákról, és ezzel a lehetőséggel az egyházaknak is számolniuk kell

– mondta Németh Sándor a PestiTV adásába.

Hirdetés

Ezzel főleg azokra az állításokra reagált, amiket az izraeli Űrbiztonsági Intézet volt vezetőjének, Haim Esednek tulajdonítanak.

Arról van szó, hogy a fent megnevezett és elismert tudós szerint amerikai és izraeli vezetők már évtizedek óta kapcsolatban állnak földönkívüli lényekkel, de ezt nem hozták nyilvánosságra, nehogy pánik törjön ki.

Korábban még a volt elnököt, Barack Obamát is kérdezték a földönkívüliek létezéséről, ő akkor azt mondta, hogy “Nem árulhatja el amit tud”.

A természetfeletti dolgokról rengeteg “lenyomat” készült a történelemben.

Ma már tudjuk, hogy ezek egy része valójában természetes módon megmagyarázható dolog volt az akkori kor emberének megfogalmazásában, ábrázolásában.

De vannak mind a mai napig megfejtetlen dolgok, amikkel kapcsolatban nagy a homály.

Az ókorban is köztudott volt például, hogy vannak természetfeletti lények, ebben hittek a babilóniaiak, a rómaiak is és az ókori izraeliek is.

A Földet körül veszi egy természetfeletti világ, ennek két pólusa van. A Biblia az egyiket Isten Királyságának nevezi, a másikat pedig a sátán uralmának.

A két világ még az Ádám előtti korban szakadt el egymástól, de mindkettő a mai napig meghatározó befolyással van a világra.

Hirdetés

Bizonyos szellemi lények számos ősi dokumentum szerint is testet ölthetnek, ezek pedig különböznek az emberétől.

Ezek a lények már Noé idejében is éltek a Földön, sokak szerint ők voltak a Nefilimek, amikről a Biblia is konkrét említést tesz,.

Egyes elképzelések szerint a Nefilimek az Özönvíz után pusztultak ki a Földön, de léteznek olyan teóriák, miszerint kisebb csoportokban még azután is fennmaradtak.

A nefilimek ősi istenek leszármazottai voltak akik az emberekkel közösülve hozták létre a ma óriásoknak nevezett népcsoportot, melyről szintén emléke van valamennyi ősi kultúrának a Földön, ami nem véletlen.

Sőt, vannak a Bibliában további utalások is arra, hogy járhattak a Földön alakváltók is, amiket sokan a reptiliánokkal azonosítanak.

Az Újszövetségben szerepel egy utalás a Júdás levélben arra, hogy van lények, amelyek ’más testtel’ rendelkeznek, és ezt a kifejezést a mai értelmű ’idegen lényként’ is le lehet fordítani.

Ilyen hibridáció pedig akár a földön kívül is megtörténhet.

Így keresztényként a földön kívüli élet lehetőségét semmiképen nem lehet kizárni, a kérdés csupán az, hogy angyalokról van szó vagy hibrid lényekről”

– hívta fel a figyelmet a lelkész.

Egyes teóriák szerint Jézus maga is egy alakváltó hibrid lehetett.

Az utóbbit egy 1200 évvel ezelőtt született, újonnan lefordított egyiptomi szöveg bizonyíthatja.

A kopt nyelven írott szöveg Poncius Pilátus római helytartó és Jézus Krisztus keresztre feszítés előtti közös vacsorájáról ad hírt, amely során a római helytartó ajánlatot tett, miszerint saját fiát áldozná fel Jézus helyett. A zavaros szöveg azt is megmagyarázza, hogy Júdás, Jézus elárulója, miért használt csókot.

(„Akit megcsókolok, mondta, ő az, fogjátok el.” Mt 26,49; Lk 22,48)

Mindez azért történhetett, mert Jézus – akárcsak egy rossz sci-fiben – „alakváltó” volt.

A Megváltó letartóztatásának napját azonban nem csütörtökre (nagycsütörtökre), hanem keddre teszi az apokrif író.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!