CímlapsztorikÉrdekes világ

Bill Gates bolygómérnöksége hozhatja el a poklot? Tudósok figyelmeztetnek rá, apokalipszis lehet a vége!

Megakadályoznák, hogy a napfény elérje a bolygó felszínét, ami az egész élet mozgatórugója, amiben kevés a tudományos logika.

“Mert minden áron, olyannyira meg akarja menteni a bolygót a globális felmelegedésből, hogy emiatt az “isten komplexusa” miatt fogja ránk hozni a valódi Földi poklot…”

A filantróp milliárdos éghajlatot módosítana

Bill Gates az elmúlt években sok mindenbe “ütötte bele az orrát”. Nem is csoda, hogy ma különféle konteók főszereplője, mivel alapvetően kelthet egyesek számára gyanút a ténykedése, mely valamennyi témakörben globális szintű.

Hirdetés

Elég csak a koronavírus járvánnyal kapcsolatos szinte heti megszólalásait megnézni, de azt is sokan tudják, hogy rengeteg pénzt öl a vakcinafejlesztésekbe.

Sőt, már pedzegeti, hogy egy egységes, az egész világra kiterjedő oltórendszert kellene létrehozni, de lehagyta már a száját az is, hogy egy egységes Világrenddel lehetne legyőzni a globális katasztrófákat a jövőben.

Most pedig a járványkezelés mellett egy másik kényes témában kerül egyre többször elő a neve: az éghajlat, az időjárás manipulációja kapcsán.

Örökre eltakarhatja a Napot?

Vagyis manipulálják a fejünk felett az időjárást úgy, hogy különféle összetételű anyagokat és porokat juttatnak a sztratoszférába.

Ezt még Obama egyik volt tanácsadója is elismert egy nyilvános meghallgatás során.

Ahogyan azt is, hogy az éghajlattal való “játszadozás” már több évtizedes múltra tekint vissza.

Gates azzal forradalmasíthat, hogy különféle a Napfényt gátoló aeroszolokat permeteztetne a magas légkörbe, így kvázi “kitakarva” a Napot.

Egy kis túlzással a vulkánkitöréseket “utánoznák”, melyekről köztudott, hogy mindig jelentősen képesek voltak lehűteni a bolygót, miután olyan porfelhőt lövelltek a légkörbe, ami akár évekre csökkentette a Földfelszínre eljutó napfény mennyiségét.

Beláthatatlan következmények, leállított tesztek

Bill Gates, aki nemrég adott ki egy könyvet az éghajlatváltozásról, milliókat ölt bele a bolygómérnöki ötletébe, és legalább 4,6 millió dollárral támogatta a SCoPEx vezető kutatóját David Keith-t, a Harvard alkalmazott fizikus tudósát.

Hirdetés

Sokan összekapcsolják a SCoPEx kutatást a sztratoszférikus aeroszolok bolygómérnöki felhasználásával, az úgynevezett “chemtrailekkel,” ami arra utal, hogy a permetezési program évek óta titokban zajlik.

A gond az, hogy a tudósok nagy része vitázik arról, menynire lehet ez veszélyes a Földre nézve.

Sokak félelme ugyanis az , hogy ez ha balul sül el, akkor akár “örökre” eltakarhatja a Napot.

Ha pedig így lenne, az a Földi élet haldoklását idézné elő.

Emiatt és más tudományos aggályok miatt a svédeknél tervezett nyári első tesztet le is állították…

A napfény blokkolásának ötlete kissé népszerűtlennek bizonyult, a környezetvédő csoportok ugyanis figyelmeztettek a lehetséges “katasztrofális következményekre”.

Mint a vulkánkitöréseknél.

Ez ha nagyobb mennyiségben globálisan jutna a légkörbe, akkor akár a visszájára sülhet el és egy kisebb jégkorszakot is előidézhet – állítják.

Még nincs vége

Bár Gates bolygómérnökségi projektjét a svédek leállították, nem valószínű, hogy ez megakadályozza a filantróp milliárdost abban, hogy tovább kísérletezgessen a fejünk felett…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.