CímlapsztorikÉrdekes világ

Bill Gates kiáll az Agenda-21 protokoll mellett? Az M.I. hozhatja el a népességcsökkentést?

Bill Gates nem akarja leállítani a mesterséges intelligenciát, ami miatt más tudósok szerint a világon mindenki meg fog halni.

Tényleg veszélyben az emberiség, valóban egy maroknyi csoport akarja rabosítani a világot?

A mesterséges intelligencia miatt szólaltak fel a tudósok

Elon Muskkal kiegészülve neves mesterségesintelligencia-kutatók egész sora kérte nemrég közös, nyílt levélben az MI-fejlesztő társaságokat arra, hogy álljanak le minden nagyszabású kutatásukkal.

Hirdetés

Indoklásuk szerint ezek a rendszerek „mély kockázatokat rejtenek” a társadalom és az emberiség számára.

Mi több, egy másik tudós ennél is ijesztőbb jóslattal állt elő, hogy mi várhat ránk, ha folytatjuk a mesterséges intelligencia fejlesztését.

Eliezer Yudkowsky vezető mesterséges intelligencia-kutató azt állítja, hogy “a Földön mindenki meghal,” ha nem állítjuk le az emberfeletti intelligencia-rendszerek fejlesztését.

Ez márpedig nagyon komoly figyelmeztetés egy igazi szakértőtől.

Bill Gates kiáll az M.I. mellett

A Microsoft társalapítója a blogján azt írta, a mesterséges intelligenciát számos területen fel lehet használni, ami előnyös lenne, például az oktatás vagy az éghajlatváltozás javítása terén.

Szerinte emellett a legfontosabb, hogy az előnyeit ne csak a jómódúak, hanem mindenki élvezhesse.

Azt Gates is elismerte, hogy ezek a rendszerek tökéletlenek, ugyanakkor úgy véli, nincs miért aggódni a mesterséges intelligencia miatt, mert az még mindig csak parancsokat követ, és nem tud önálló döntéseket hozni.

A Microsoft társalapítója szerint egyre nehezebb lesz globális szinten leállítani a mesterséges intelligencia fejlesztését.

A Reutersnek úgy nyilatkozott, nem gondolja, hogy egy csoport felhívása megoldja az MI-vel kapcsolatos kihívásokat. „A mesterséges intelligencia használatának egyértelműen hatalmas előnyei vannak, ezért arra kell összpontosítanunk, hogy felderítsük, milyen problémákat okozhat egy ilyen rendszer”

Hirdetés

– fogalmazott Gates.

Mögöttes célok, népességcsökkentés és világuralom?

Sok konteó úgy bezsél Bill Gatesről, mint a titokzatos, világuralomra törő filantróp milliárdosról, aki ördögi tervet eszelt ki az emberiség ellen.

Állítólagos célja pedig az emberi társadalmak leuralás,a az emberi civilizáció rabosítása, hogy egy szűk elitet szolgáljon a mélyaltatásban lévő többségi társadalom.
Egyesek Bill Gates gondolataiba sötét dolgokat látnak bele.

Például azt, hogy a járvány után – melyben a konteók szerint részt vett, bár ezt soha nem sikerült senkinek bizonyítania – most a mesterséges intelligencia rendszer lehet számára a tökéletes eszköz a bolygó szabad társadalmainak leuralására, rabosítására.

Mások egyenesen azt állítják, hogy Bill Gates számára kapóra jönne egy az egész világot irányítani képes rendszer a jövőben, mely egy globális program keretében érné el a bolygó lakosságának 500 millió alá csökkentését.

Ez lenne az összeesküvés elméletek által sokat emlegetett Agenda-21 protokoll.

Persze mind a mai napig nem siekrült senkinek bizonyítania, hogy ez így lenne.

Ahogyan a járvány idején sem került elő bizonyítanák arra, hogy Gates ördögi terve lenne az egész vagy csak részt vállalna bármiben is.

Ezek a körök azonban sokszor felhozzák azt, hogy Bill Gates érdekes módon minden globális eseménysor körül ott sündörgött az utóbbi években.

Véletlen lenne?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.