CímlapsztorikTudomány

Bill Gates “kiszólt” a színfalak mögül: “kórokozókat szabadíthatnak a világra, amik irányíthatóak lesznek”.

Szerinte a nagyobb hatalmak visszaéléseinek eredménye lehet a következő gyilkos világjárvány, azt is elmondta, hogy miért, ezzel ledobva az igazság bombát! Megint lesz “min csámcsogni”?

A dollármilliárdos filantróp tech-guru nem akármit mondott, mint azt, hogy a nyakunkon van egy teljesen új világ, ahol a hatalom akár vissza is élhet a hatalmával, és irányított vírusokat szabadíthatnak rá az emberiségre.

Ezzel lényegében valamilyen szinten beismerte azt, amit sokan sejtettek: hogy már a múltban is létezhettek ilyen biológiai fegyverek, de a jövőben egészen biztosan lesznek.

Hirdetés

Ez a terrorizmus egy teljesen új szintje lesz, ami nem csak szakadár terroristák kezében összpontosulhat, hanem bizonyos hatalmak kezében.

Legalábbis Gates szavaiból ezt lehet kihámozni.

Mintha csak “kiszólt volna” a média és a hazugságok paravánja mögül…

Egyre többen állítják, hogy talán tényleg nem ő az az ember, akit keresnek, és akit okolni kell egy tömegpusztító fegyver létrehozásával, hanem más, ismeretlen erőkről lehet szó a jövőben.

A szakember úgy véli, hogy a jövőbeli járványokkal szembeni globális védelemben még inkább előtérbe kerül majd ennek a technológiának a jelentősége.

Kik és milyen célokkal hozhatnak létre a jövőben emberiséget megtizedelő vírusokat?

Hogyan és milyen keretek között terjeszthetik el az egyes kórságokat úgy, hogy közben már rég náluk van a vakcina, ezzel dollármilliárdos kasszát robbantva?

Sokan a jelenlegi világválságot is egyfajta főpróbának tartják, és bár noha semmilyen bizonyíték nincs a mesterséges eredetre, kizárni sem lehet egyértelműen…

A WHO ugyanis csak nem találja azt a bizonyos köztes gazdát, vagy denevért…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.