CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Bill Gates mindenkit beoltatna a Földön? Valami készül… VIDEÓ!

Bill Gates már hatalmas raktárakban ellenőrzi a vakcinákat, amikkel több milliárd embert oltanának be rövid idő leforgása alatt?

A világot vakcinákkal megszóró globális oltásprogram szerveződik?

Mi a teljes igazság?

Hirdetés

Ezt minden kinek látnia kell és érdemes átgondolnia a dolgokat.

Miről is van szó pontosan? Nézd végig figyelmesen a lenti videót, melyben Bill Gates mesél arról, hogy mennyire fontosak a vakcinák, és a vakcina gyárak a világban.

Gates nem titkolt terve (több videóban is elmondja) hogy minél inkább oltóanyag központú legyen a járványok elleni védekezés.

Ehhez azonban rengeteg gyárra lesz szükség és olyan tárolókra, ahol millió, vagy milliárd számra lehet tárolni ezeket, és nagyon rövid idő alatt, akár 24-48 órán belül kiszállítani az oltópontokra.

Bill Gates régi víziója és “álma” az, hogy egy olyan rendszer legyen kiépítve a Földön, ami nagyobb hatalommal bír, mint a WHO, de vele együttműködve akadályozná meg a járványok terjedését.

A rendszernek képesnek kell lennie akár a világtársadalom néhány százalékát átvilágítania 24 ór alatt, ami hihetetlen lépték lenne.

Ily módon ugyebár azt is kiszűrnék, hogy ki az oltott, oltatlan, és ha olyan járvány van terjedőben, aminél zéró tolerancia van, nos…

Akkor a jövőben a közegészségügy érdekében a saját emberi jogaidat alá kell rendelnek a “közjónak”.

Bill Gates úgynevezett járványügyi osztagokat is tervez.

Hirdetés

Szerinte csak a járványügyi osztagokkal lehetne megakadályozni egy újabb világjárvány kitörését.

Bill Gates szerint azonnal létre kell hozni és “be kell vezényelni” az úgynevezett járványügyi osztagokat valamennyi országba, hogy megakadályozzuk egy újabb kórokozó felbukkanását.

Szerinte a coviddal nekünk szerencsénk volt, mivel nem volt akkora a halálozási aránya, mint más betegségeknek.

De nem biztos, hogy a következő járvánnyal ekkora szerencsénk lesz.

Gates szándékai egyébként nem feltétlenül gonoszak vagy rosszak.

Az azonban összeesküvés elméletek ide vagy oda, de igaz: aggályos, hogy egy világjárvány kellős közepén mennyire vonhatják meg az egyén döntési szabadságát.

Ha ugyanis bizonyos helyzetekben megfosztanak ettől az alapjogunktól, akkor mi a garancia rá, hogy ezt máskor nem teszik meg…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.