Tudomány

Bill Nelson, a NASA feje szivárogtat: LÉTEZNEK más lények is a kozmoszban!

Sokkoló bejelentés, ami már a Nagy Felfedés kezdete lehet?

A NASA vezetője olyat mondott amit korábban még soha senki ilyen nyíltan!

A Virginiai Egyetem egyik oktatójával beszélgetve azt ecsetelte a NASA igazgatója, kell, hogy legyen élet a Földön kívül is.

Hirdetés

Bill Nelson kijelentését arra alapozta, hogy az univerzum egyrészt hatalmas, másrészt rendkívül összetett, így kicsoda ő, hogy azt mondja: csak a mi bolygónkon alakult ki „civilizált és szervezett élet”.

Nelson kijelentéseit a Quartz magazin is áttekintette, ezek közt pedig szerepelt egy olyan is, hogy a NASA 2004 óta összesen 300 azonosítatlan repülő tárgyat észlelt.

„Nem tudjuk, mik azok”

– mondta az igazgató, aki szerint küldetésük az, hogy figyeljenek, mi zajlik odakint.

Ezután pedig hozzátette:

Az univerzumban Napok és galaxisok milliárdjait találni, ami annyira nagy szám, hogy el se lehet képzelni.

A Nagy Felfedés már elkezdődött?

Sokak szerint Bill Nelson bejelentése tulajdonképpen már a Nagy Felfedés része.

Vagyis elindult a földönkívüliekről szóló sokkoló információk lassú csepegtetése a közvélemény felé. Az emberiség felkészítése a nagyobb bejelentésekre.

Ha valakinek, akkor minden bizonnyal a NASA-nak lehet a legtöbb információja az ufókról, földönkívüli civilizációk jelenlétérő akár a Naprendszeren belül is.

Hirdetés

A Pentagon évtizedek óta vizsgálja

Az amerikai hadügyminisztérium, vagyis a Pentagon 2004 óta próbálja beazonosítani azokat a különös égi jelenségeket, melyekről főként pilóták tettek jelentéseket.

Egy, a témában készült és hivatalos dokumentációból pedig – amit idén júniusban hoztak nyilvánosságra – az is kiderült, hogy az eltelt években összesen 144 azonosítatlan tárgyat észleltek, melyek eredetére máig nem sikerült egyértelmű magyarázatot találni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.