CímlapsztorikÉrdekes világ

Brad Steiger: idegen fajok élnek a Földön a társadalomba beépülve

Csöndes, hibrid-hadviselés zajlik az emberiség ellen?

A földönkívüliek mind a mai napig nem fedték fel a kilétüket a világ előtt, noha számos összeesküvés elmélet tudni véli, hogy léteznek és hogy a Pentagon, valamint a NASA is információk birtokában van a témában.

Ennek az az oka, Brad Steiger szerint, hogy titkos módszereket választottak a Földre való beszivárgásra, és nem kívánták felfedni valódi kilétüket.

Hirdetés

Az idegenek az emberek között élnek, és észrevétlenül maradnak; némelyikük nagyon hasonlít az emberre, néhányuk még alakváltó is.

Egyes idegenek még arra is képesek, hogy átvegyék az emberi testet, vagy gondolataik segítéségével irányítsák viselkedésünket.

Végül, vannak emberek, akik tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy földönkívüli eredetük és erejük van.

Egy több mint ezer éves idegennel készült állítólagos interjú során megdöbbentő dolgok derültek ki arról, hogy milyen álvalóságban élünk és valójában mi is zajlik az emebriség ellen.

“A szülőbolygómon álomtolmács voltam. Azért küldtek a Földre, hogy segítsek felkészíteni a földieket a közelgő UFO-kapcsolatra globális szinten.

A fény, a kristályépületek városában éltem, ahol béke és harmónia volt. Az álmokat arra használtam, hogy értelmezzem az esetleges egészségügyi problémákat, és segítsek az embereknek jobban megérteni önmagukat. Legyőztük a fájdalmat és a szenvedést szellemi képességeinkkel, és ezek olyan ajándékok, amelyeket egy napon át tudunk adni a földieknek.”

Egy a kanadai Ontarióban élő 32 éves férfi ezt mondta Brad Steigernek.

“Kupolás városokban éltünk áttetsző falakkal. Repülhettünk, kommunikálhattunk az állatokkal, és azonnal eljuthattunk a világ más részeire.

Városunkra úgy emlékszem, mint aranyszínűre – egy gyönyörű és nyugodt helyre. Másokkal együtt jöttem a bolygómról, hogy segítsem a Földet születési fájdalmain keresztül egy intergalaktikus közösségbe és egységbe.

Hirdetés

Az ókori Egyiptomban a papság tagjai voltunk; alkimisták voltunk a
középkorban; tudósok és papok vagyunk a modern világban.”

– Ez egy másik válaszadótól származott, aki Cherokee fizikus volt, és emlékezett arra, hogy a Plejádok csillagképben élt.”

A cél az volt, hogy az ő elméje és a másik személy elméje egyesüljön. Kiderült, hogy ez egy Antron nevű idegen nő volt. Antron egy több mint 1000 éves idegen, aki egy Földhöz közeli űrhajón élt. Egy másik galaxisból jött, egy zöld bolygóról, két nappal.

“Az ember eredetileg, kezdetben itt volt, ahogy mi is. Arra hozták létre, hogy örökké éljen, de kudarcot vallott, és most eljöttünk, hogy vezessük azokat az embereket, akik szabad akaratukból választották a helyes életet. Újra fogják telepíteni őket, hogy úgy éljenek, mint kezdetben.

Azért küldtek bennünket, hogy elvégezzük ezt a munkát.” – Az idegen nő, Antron ezt Lydia Stalnakeren keresztül mondta el.

Az idegen élet sokféle formában létezik a Földön, és ezeknek is különböző típusai és eredete van.

Némelyikük hírhedt, és ellopják a formánkat, hogy becsapjanak minket.

Világszerte vannak emberek, akik arról számoltak be, hogy valamilyen genetikai kapcsolatuk van idegenekkel.

Sokan azonban azt állítják, hogy az idegen bennük élhet, vagy egy idegen szellem esszenciája van bennük.

Ha megnézzük a csillagemberek történeteit, úgy tűnik, hogy a legtöbbjüknek volt UFO-élményük gyerekként, majd UFO-val kapcsolatos álmaik, emlékeik és találkozásaik életük végéig.

Még a hétköznapi ember számára furcsának tűnő dolgok is, a paranormális találkozások és a pszichés
képességek is gyakoriak közöttük.

Világképüket a vallásuk alakítja, igyekeznek békében élni egymással és a természeti világgal. Sokan azt gondolják, hogy azért jöttek a Földre, hogy segítsenek az embereknek lelkiségük fejlesztésében, és figyelmeztessenek minket, hogy tetteink a bolygónk elpusztításával fenyegetnek.

Annak ellenére, hogy sokan még mindig nem hisznek az idegenekben, Brad Steiger kutatásai azt sugallják, hogy nemcsak léteznek, hanem már beszivárogtak a Földre.

Ez sok kérdést vet fel saját helyünkkel kapcsolatban az univerzumban.

Ezenkívül az az elképzelés, hogy ezek a lények olyan jól képesek magukat álcázni, hogy megkülönböztethetetlenek az emberektől, szintén érdekes kérdéseket vet fel önmagunk és a minket körülvevő világ megértésével kapcsolatban.

Szerintetek lehetséges lenne ez?

Valóban ez állhat a világfolyamatok és az emberiség szövevényes múltja mögött?

Tényleg hatalmat akarnak felettünk, és valóban más civilizációk “teremtményei” vagyunk?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!