CímlapsztorikÉrdekes világ

Breaking: a Pentagon beismerte az ufók létezését? Valóban hidegháborúban állunk az idegenekkel?

Meglepő bejelentést tett a Fehér Ház a lelőtt azonosítatlan repülő tárgyakról, ez új korszakot nyithat az emberiség történetében…?

Elkezdődhet a Nagy Felfedés?

Az Egyesült Államoknak egyelőre nincs bizonyítéka arra, hogy az ebben a hónapban lelőtt három azonosítatlan légi tárgynak köze lenne Kínához vagy bármilyen külföldi kémprogramhoz

− közölte kedden a Fehér Ház.

Hirdetés

Az amerikai hatóságok „eddig nem láttak semmi olyan jelet, ami kifejezetten arra utalna, hogy ez a három objektum a Kínai Népköztársaság kémléggömbprogramjának része lett volna, vagy hogy határozottan részt vettek volna külső hírszerzési erőfeszítésekben”

− mondta újságíróknak John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője.

Kirby szerint a három objektum − kettőt az Egyesült Államok felett, egyet pedig Kanada felett lőttek le − „lehet, hogy egyszerűen kereskedelmi vagy kutatási egységekhez kötődő, tehát nem rosszindulatú léggömbök voltak”

− közölte az AFP hírügynökség.

Mindezek mellett a fenti nyilatkozatok alapján ufós körökben ennél durvább dolgok is felmerültek.

A Pentagon beismerte az ufók létezését?

A Pentagon és a Fehér Ház szerint a három rejtélyes objektum felderítését megnehezíti, hogy a roncsok felkutatására kiküldött csapatok nehéz körülményekkel szembesülnek.

A „meglehetősen nehéz” időjárási és földrajzi körülményekre hivatkozva Kirby azt mondta, hogy „eltarthat egy ideig, amíg megtaláljuk a roncsokat”.

Számos ufókkal és paranormális rejtélyekkel foglalkozó oldal fejtegeti azt a napokban, hogy mik lehetnek a titokzatos tárgyak, mivel hivatalos beismerés egyelőre még mindig nincs a kínai eredettel kapcsolatban.

Ezt erősítette meg részben a fenti nyilatkozat is.

Hirdetés

Egyesek már odáig mennek, hogy kijelentették: a Pentagon ezzel elismerte az ufók létezését, sőt, azt, hogy egyfajta hidegháborúban állhatunk a földönkívüliekkel.

Mindezt arra alapozzák, hogy a utóbbi években a Pentagon valóban számtalan ufó dokumentumot és aktát hozott nyilvánosságra, nemrégiben pedig még az 51-es körzet létezését is elismerték.

Sőt, egy komplett ufó kutató divízió is működött éveken át az amerikai kormány finanszírozásával titokban, melyet később bevallottak.

Sőt, azt maga a Pentagon sem tagadta, hogy vannak olyan ufó észlelések, amikkel nem tudtak elszámolni így magyarázat nélküliek.

Az igazság még mindig odaát van?

Mindez persze semmit sem jelent feltétlenül, csak azt, hogy az ufókat nem sikerült azonosítani. Az ufó azonosítatlan repülő tárgyat (undefinied flying object) jelent.

Ettől még lehetnek földönkívüli eredetűek, és akár hadban is állhatunk velük, azonban a szkeptikusok szerint ha valóban megszállnák a Földet az idegenek, annak látható jelei lenének és ezt gond nélkül képesek lennének megtenni technológiai fölényük miatt.

Ugyanakkor számos a NORAD-nál szolgáló egykori vadászpilóta szólalt már meg, köztük voltak akik a tévében is nyilatkoztak arról, hogy egyes ilyen ufók olyan manővereket tudtak végrehajtani, amit ember alkotta repülő szerkezet a mai repülés fizikai ismereteik szerint nem tudna.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.