CímlapsztorikÉrdekes világ

Breaking: Hivatalos: válik Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter

A válást maga Magyar Péter jelentette be a Facebookon.

Egyesek szerint igazak lehetnek a korábbi pletykák arról, hogy Varga Judit valójában a saját neméhez vonzódik és ez állhat a háttérben, mások teljesen abszurdnak tartják a dolgot és a megromlott viszonyt és a hazudozást látják mögötte.

Ki mit gondol?

Hirdetés

Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy közös utunk Judittal véget ért

– írta a Facebookon posztjában Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje.

A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak.

Én a nekünk jutó közös évekből csak az olyan boldog pillanatokra fogok emlékezni, mint ami erről a képről is eszembe jut

-írta ahhoz a képhez, amit az írással együtt közzétett.

Ezen a képen még Vargával közösen látható. Magyar posztja egy ideig nyilvános volt profilján – ahogy a sajtó kiszúrta a posztot, ő privátra állította azt. Kollégánknak még sikerült egy képernyőfotót készítenie Magyar posztjáról, amíg az nyilvános volt:

A sajtóban korábban már egyszer felmerült a párral kapcsolatban, hogy válnak: a Blikk 2021 telén több forrásra hivatkozva is azt írta, hogy Vargáék több mint egy évtizednyi házasság után válnak. Akkor az igazságügyi miniszter hevesen cáfolta a cikk állítását, és azt mondta: családjuk ellen „összehangolt támadást” indított a sajtó.

2021-ben a házaspár a XII. kerületben vásárolt összesen kétszázmillió forintért ingatlanokat.

Az igazságügyi tárca tájékoztatásában akkor azt írta, hogy Vargáék „öt különböző helyrajzi számon feltüntetett, a valóságban egy társasházban lévő két lakást vettek, a későbbi egybenyitás szándékával”.

Hirdetés

A Blikk akkor azt írta, hogy Vargáék a vételárból mindössze nyolcmillió forintot fizettek ki, a fennmaradó 192 millió forintot bankhitelből fedezték.

Varga Judit igazságügyi miniszter közleményben ismerte el, hogy elválik Magyar Pétertől: „Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott.

Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük.”

Forrás: HVG.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.