Misztikum

Több ezer felvételen beszéltek a halottak a híres médiummal: Leslie Fint a “halottakkal suttogó”

A története máig megmagyarázhatatlan a tudomány szemszögéből.

Az egész világunkat felforgatta a felfedezés, amit Leslie Fint tett

Nem túlzás állítani, hogy a történelmünk egyik legnagyobb hatású médiuma volt, már csak amiatt is, mert valóban képes volt beszélgetni a halottakkal.

Sőt, egy időben a “halottakkal suttogóként” is hivatkoztak rá.

Hirdetés

Leslie már gyerekkorától kezdve érzékelte a szellemeket, sőt, először nagynénje férjének szellemét látta, miután megölték a háborúban Franciaországban.

Később Mrs. Pugh-t látta, aki szomszédja volt, aki egy hónappal azelőtt hunyt el.

Később szigorúan kinevelték volna belőle ezt a képességet, mivel túlságosan ijesztőnek tartották és azt mondták neki, hogy soha többet “ne lásson senkit”.

Felnőtté válva szegény volt és alantas munkákkal próbálta fenntartani magát, de végül magára talált.

A túlvilági lelkek megérezték a Leslie-ből áradó erőt és elkezdtek időről időre kapcsolatba lépni vele.

Ektoplazma és “klónozott” hangok

A túlvilágon élő lelkek megérezték ezt az erőt, és sok évnyi fejlődés után sikerült kifejleszteniük benne azt a csodálatos képességet, hogy ektoplazma segítségével mesterségesen létrehozott hangdobozba “klónozott” hangokat vetítsen ki a “levegőbe” testéből a körben ülő jelenlévők
energiájával kombinálva.

A húszas évei elején a romantika utáni vágya miatt a valaha volt egyik legszakértőbb és legtehetségesebb társastáncos lett.

Gyakran úgy érezte, hogy élete fő hivatása és célja kell, hogy legyen, a kommunikáció
azokkal, akik előtte mentek el.

Egy Edith nevű hölgy segített Leslie Flintnek még tovább fejleszteni médiumi képességét azáltal, hogy olyan helyet biztosított számára, ahol kényelmesen megtarthatta saját médiumi találkozóit, és végül saját templomukat, ahol nyilvános szeánszokat tarthattak.

Hirdetés

Éteri telefon, halottak hangja több mint ezer felvételen?

Ahogy nőtt az igény közvetlen hangközvetítésére, egyre több időt tölthetett az elsötétített szeánszteremben, és gyakran egy speciálisan kialakított elsötétített szekrényben, hogy éteri telefonként működve segítsen emberek ezreinek lélekben kommunikálni szeretteikkel, az élők és azok között,
akik átmentek a túlvilágra.

Ajándékát tanúk ezreinek is gyakran bemutatták az Egyesült Királyság számos csarnokában és színházában, például a leedsi Central Salem Hallban, a bloomsburyi Victoria Hallban, valamint Lord Dowding légimarsallal a Rochester Square-en és a londoni Kingsway Hallban. Számtalan szellemkommunikátor beszélt örökkévaló szellemi életükről, és később több száz órányi beszélgetést rögzítettek hangszalagokra.

Szerencsére néhány ülnöke (például a George Woods és Betty Greene házaspár) az 1950-es években elkezdte rögzíteni ezeket a felvételeket, miután először kerültek forgalomba a viszonylag olcsó magnókészülékek, és fokozatosan hatalmas könyvtárat építettek fel szeánszfelvételekből,
amelyek általában valahol 20 perc és egy óra között voltak.

Ami a túlvilágra vonatkozó legnagyobb bizonyítékok közé tartozik, ezek a felvételek
szó szerint önmagukért beszéltek. Rendkívül érdekesek, szívből jövők, relevánsak és életbevágóak, ami az ilyen rendkívüli valóságban élőktől elvárható lehet.

A lelkek (kommunikátorok) tagadhatatlanul valóságos, élő személyiségnek tűntek (minden emberi tulajdonsággal, ami a valódi, élő emberektől elvárható), és a valaha volt legcsodálatosabb leírásokat adták a legnagyszerűbb és legdinamikusabb túlvilágról, amelyet mi a Földön még csak elképzelni sem tudunk, mert az átlagos elme a materialista fogalmak csapdájában él. Miközben a túlvilági élet túlszárnyalja normál, materialista idő- és távolságfogalmainkat, a túlvilág olyan messze túlmutat a materializmuson, amennyire csak lehet.

A mai napig nem tudni a titkát

Leslie Flintet minden elképzelhető módon tesztelték a valaha volt legbizalmatlanabb szkeptikusok.

Az egyik csoport, a The Society for Psychical Research végül a valaha volt legnevetségesebb magyarázatokkal állt elő, hogy legalább megpróbálja elmagyarázni, mit is csinál valójában Leslie
Flint, egészen addig, hogy meggyanúsítsák őt azzal, hogy tömeges hallucinációt idézett elő. Pedig ezt az úgynevezett “tömeghallucinációt” több száz szalagra rögzítették.

Később egy másik szkeptikus azt feltételezte, hogy a hangok biztosan a hasából származnak – ez egy újabb abszurd magyarázat, amelyet minden intelligens ember nagyon nehezen tud elfogadni.

A mai napig senki sem tud egyértelmű magyarázattal szolgálni arra, hogy mi is lehetett Leslie Flint titka.

Valóban képes volt beszélni a halottakkal?

Tényleg várhat ránk valami odaát?

Sokak szerint az esete nagyon hasonlít Gary Galka esetére, aki tinédzser lányát egy autóbalesetben elveszítve a megszállottjává vált annak, hogy valahogyan felvegye a kapcsolatot a szellemvilággal.

Gary pedig minden villamosmérnöki tudását bevetve egy Spiritbox nevű készüléket alkotott, melynek segítségével képes volt a halottak hangját rögzíteni.

Ez is egyfajta éteri telefonként működött, igaz ezzel csak rövid mondatokat, szófoszlányokatz tudott rögzíteni.

Egy ízben szeretett elhunyt lánya is üzent neki a készüléken keresztül:

“Szia apa, szeretlek.” -hangzott el a mondat.

Ahogyan Leslie Flint, úgy Gary Galka esete is rejtélyes és a mai napig nincs rá tudományos magyarázat.

Ki mit gondol?

Tényleg van valami odaát és kapcsolatba lehet lépni az ott rekedtekkel?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!