CímlapsztorikÉrdekes világ

Breaking: Ördögűző járt Orbán Viktornál! Vajon kibe bújt bele a kisördög? Ijesztő pletykák mennek

Jim Blount atya, hivatásos exorcista látogatta meg Orbán Viktort. Azonnal szárnyra keltek különféle találgatások.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán számolt be arról, hogy Magyarországra érkezett Jim Blount atya, aki a Karmelita kolostorban is tiszteletét tette.

A találkozásról egy mosolygós fotó is született.

Hirdetés

A férfi azonban egy hivatalos ördögűző.

A Magyar Katolikus Lexikon szerint az ördögűző az a személy, akinek hatalma van az ördög felett és szavára a gonosz léleknek el kell hagynia a megszállottat.

A Magyar Kurír arról írt, hogy Jim Blount az exorcizmus mellett a Szeretetláng mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa az elmúlt években a kolumbiai őserdőktől Litvániáig fáradhatatlanul hirdette és terjesztette

a Magyarországról induló lelkiséget, amely bűnbánatra, engesztelésre, a családok megszentelődésére és az Oltáriszentségben jelen lévő Úrral való teljes egységre hívja az embereket.

Beindultak a találgatások és pletykák

Természetesen ahogyan az lenni szokott, hamar különféle vad találgatások jelentek meg arról, hogy mégis mit keresett Orbán Viktornál mindemellett az ördögűző.

A rossz nyelvek állítják: saját magából akarta kiűzetni a gonoszt.

Megint mások szerint a Karmelita kolostoron valamiféle átok ülhet, amit megpróbáltak titokban tartani, de mivel a gonosz entitást nem sikerült elűzni, ezért “szakértő” segítségét kérték.

Megint mások szerint valamelyik kormánytagba “bújt bele a kisördög”.

Persze ezek inkább amolyan félig vicces, félig pedig rosszindulatú pletykák, amolyan viccelődések, melyek most a közösségi médiában elterjedtek ezzel kapcsolatban, hiszen valljuk be:

Hirdetés

Ez egy magas labda azoknak, akik nem csípik Magyarország miniszterelnökét.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.