Címlapsztorik

Cinthya Dictator: nem fér bele hogy fingjak a párom előtt, ellenben Tóth Gabi

„Szerintem ez nagyon el lett b-szva amúgy, hogy belenevelték a fiúkba, hogy a lányokról így gondolkozzanak. Emiatt a lányokban szerintem egy csomó komplexus van…”

Az IstenEst mai adásában Tóth Andi, Cinthya Dictator és Kovács Patrícia beszélgetett Istenes Bencével, az epizód egyik jelentős részében pedig azt vitatták meg, lehet-e szellenteni egymás előtt egy kapcsolatban.

A színésznő és az énekesnő egyetértettek abban, hogy természetesen lehet, szerintük az a furcsa, ha valaki nem így vélekedik egy bensőséges kapcsolat esetén.

Hirdetés

Cinthya Dictatornak már volt a véleménye.

Az ugyan nem zavarja, ha a párja pukizik előtte, ő viszont ezt sosem engedné meg magának.

Én nem, de ő igen. Nem tudom, nekem nem fér bele a méltóságomba valahogy. Én nem tudok. Rosszul szocializálódtam ezen a téren, mert amúgy én is azt gondolom, hogy ez lenne a normális, mert emberi dolog, meg minden. De közben meg… én nem

– mondta a fotográfus.

Istenes Bence ugyan egyetértett a dolog természetes mibenlétével, hozzátette, hogy ő inkább abban a hitben szereti ringatni magát, hogy a nők sosem szellentenek és nagyvécére sem igen mennek. Bár ő elengedi magát, ha a helyzet úgy kívánja, jobban örül annak, ha Csobot Adél inkább visszatartja a szeleket, amennyiben ez lehetséges.

Szerintem ez nagyon el lett b-szva amúgy, hogy belenevelték a fiúkba, hogy a lányokról így gondolkozzanak.

Emiatt a lányokban szerintem egy csomó komplexus van

– tette hozzá Cinthya Dictator, aki saját bevallása szerint előbb vetkőzik le a párja előtt, minthogy tudassa vele, hogy nagydolga akadt.

Tóth Andi ennek éppen az ellenkezőjéről számolt be.

Hirdetés

No, nem a fingással kapcsolatban.

Ő szégyenlős, és nem szeret meztelenül flangálni a szerelme előtt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.