CímlapsztorikÉrdekes világ

Cipőjébe törölte a sajtot, a földről tette a burgerbe a húst a magyar McDonald’s-alkalmazott

És ki tudja hányszor, hány helyen esik ez meg….! Videó is készült a felháborító esetről! INSTANT HÁNYINGER! Hány étteremben, vendéglátóhelyen mehet ugyanez a “hozzáállás”…?! ÉS még csodálkoznak hogy egyre kevesebben esznek ilyeneket?!

Több olvasónk is elküldte nekünk azt az interneten – nem csak a magyar felhasználók között – terjedő videót, ami állítólag egy hazai McDonald’s étteremben készült.

Az „Így kérjetek éjjel uborka meg hagyma nélküli szarokat, remélve, hogy friss lesz <3.”

Hirdetés

– felirattal ellátott felvételen azt láthatjuk, hogy egy éttermi alkalmazott épp hamburgert készít, eközben

a cipőtalpához érinti a sajtot, majd a földről veszi fel a burgerbe kerülő húspogácsát.

A videót feltöltötték a Redditre is, azon a változaton még hallatszott is, ahogy a „lábtörlős” affér közben a háttérben valaki nevetve azt mondja: „extra sajtos”, ám a felvételt azóta törölték.

Nem sokkal később az ügynökség közleményt juttatott el a szerkesztőséghez, melyben azt írják, a belső vizsgálat lezárását követően a videót készítő dolgozókat az étteremlánc nem foglalkoztatja tovább.

Az írás tolmácsolja a diákmunkások szavait is. Egyikük azt mondta,

a videót nem gondoltuk komolyan és nem is szántuk a nyilvánosságnak.

Csak egymás között viccelődtünk éjszaka, amikor nem voltak vendégek.

A videót sajnos néhány haverunknak elküldtük, a további megosztások után így kerülhetett fel a közösségi oldalakra. Nagyon sajnálom, ami történt.

Társa – aki elmondása szerint évek óta a cégnél dolgozott – szintén arról beszélt, nem akarta, hogy a videó nyilvánosságra kerüljön, nem akarták lejáratni a gyorsétteremláncot.

Hirdetés

A videóban viccből csináltunk olyat, amit egyébként nem lehet, de azt a szendvicset nem adtuk ki vendégnek. Sajnálom, hogy ez lett belőle és elnézést kérek azoktól a vendégektől, akik esetleg komolyan vették a videót.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.