CímlapsztorikMisztikum

Amerikai Légierő: bázisok és állampolgárok vannak a Holdon: több százmilliós populáció!

Niara Isley, az USA Légierejének egykorin tagja borította az asztalt és egy kormányszintű összeesküvésről beszélt.

“Mindenről tudnak, ami a Földön zajlik…! A Hold az ő fülük és szemük!”

Az Amerikai Légierő egykori tagja, Niara Isley azt állítja, hogy egy titkos holdbázison dolgozott, és hogy a szerződése eredményeképpen megpróbálták teljesen kitörölni az emlékeit, ahogyan a többi, Holdon szolgálatot teljesítő embernél is bevett szokás volt.

Hirdetés

Az emlékei idővel azonban felsejlettek és részben visszatértek.

Egy megdöbbentő kormányzati programról számolt be, mely már az Apollo-missziók után nem sokkal elkezdődött.

Valójában ezért nem tértek vissza soha hivatalosan a Holdra.

Titokban egy gigantikus Holdkolóniát építettek ki, a Hold sötét oldalán, egy ősi földönkívüli romváros alapjain.

A Holdon ugyanis egykori élet nyomait találták meg, egy elveszett több millió éve kihalt kultúrát, valamint még ma is a Holdon bázisokban élő idegeneket.

Az első kapcsolatfelvétel több mint 50 éve történt meg, azóta együttműködés zajlik az emberi faj és a “holdi szürkék” között

– állítja Isley.

Az Amerikai Légierő egykori tagját több hónap alatt 8-10 alkalommal rabolták el. Az elrablás után Niara Isley-t egy titkos alaptáborba vitték, amely a Hold sötét oldalán található.

Niara szerint a bázis furcsa hüllő lények tulajdonában volt, azonban az üzemeltetést emberi személyzet végezte. Azt állította, hogy sok más embert akaratuk ellenére tartottak a bázison, akárcsak Niara-t.

Hirdetés

“Nagyon rosszul voltam táplálva, és keményen dolgoztam a nappali ciklusban, időnként valamilyen elektronikus berendezést működtettem, máshol fizikai munkát végeztem, például dobozokat emeltem és halmoztam.

A legrosszabb az egészben, hogy éjszakánként testileg kihasználtak bennünket, emberről emberre.”

A kísérletek tárgyaként lenézték, és embertelen bánásmódban részesült. Kijelentette, hogy az orvosi kísérleteket szürke idegenek végezték, ami azt jelenti, hogy az összeesküvés gyökere sokkal mélyebbre hatol, mint azt képzeljük.

Az elrablás és kísérletezés folyamata hónapokig tartott, majd végül szabadon engedték. Azonban meg van győződve arról, hogy nem engedték volna szabadon anélkül, hogy előtte memóriatörlésnek vetették volna alá.

Valójában azt mondja, hogy az akkori emlékek feltűnő hiánya döbentette rá arra, hogy elrablás áldozata lehetett.

1980-ban három hónapról Isley-nek semmilyen emléke nem volt, bár akkoriban az amerikai légierőnél dolgozott.

“Megrémültem. Tudtam, hogy vissza kell mennem a lányomhoz, így elég engedelmes voltam. Egyszerűen nem akartam semmi olyat tenni, ami megölhet.”

Az elveszett időtől csüggedten és sérülve Niara hipnózison esett át, és visszanyerte elfojtott emlékeit.

Úgy tűnik, hogy a memóriájának törlésére tett kísérlet sikertelen volt.

Niara mellett sok más elhurcolt személy is meg van győződve arról, hogy a legtöbb – ha nem az összes – emberrablást ténylegesen katonai erők hajtják végre vagy támogatják világszerte.

Az egyik népszerű összeesküvés-elmélet ezeket a műveleteket MILAB-nak (katonai elrablásoknak) nevezi, és feltételezi, hogy az ilyen emberrablások és traumatikus kísérletek sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk.

Niara Isley és társai hipnózis terápiát javasolnak mindenkinek, aki úgy érzi, hogy hosszú időre eltűnt

számol be róla az ÚjVilágtudat.

Bár Niara Isley-nak kevés bizonyítéka van a vallomása alátámasztására (a bizonyságtétel mellett), számos érdekes dolgot hozott fel. A hüllő-szürke-emberi közös titkos bázis jelenléte Holdunkon ijesztő, és az elrablás jelensége enyhén szólva is riasztó. Ezek az alaptáborok, amelyeket emberek vezetnek, szörnyűek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.