CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Civilizáció a Holdon: a végső titok, amit a NASA elhallgat, Gagarin is látta a holdi városok fényeit

Ha ennek csak a fele igaz, akkor az fel fogja forgatni az egész világot.

A Földlakók elől nagyon durva dolgokat titkolnak! Mindez a fejünk felett zajlik, a tudtunkon kívül!

Gagarin városok fényeit látta a Holdon?

A Holdat nagyon régóta tanulmányozzák a tudósok, és egyre több olyn felvétel kerül elő, melyeken szokatlan, mesterséges tereptárgyak n yomai láthatók.

Hirdetés

Ezek nagy részét a NASA soha nem magyarázta meg, vagy kommentálta.

Míg vannak, akik egy egykori, földönkívüli civilizáció romjainak gondolják ezeket, addig mások most is működő földönkívüli bázisoknak.

Korábban több NASA űrhajós is óvatosan, burkoltan utalt néhány nyilatkozatában arra, hogy a Holdon vannak mások is, és nem voltak egyedül “odafent”.

Sőt, léteznek olyan híresztelések is, miszerint Gagarin ufókat látott az űrben és egyértelművé vált számára, hogy a Hold lakott.

Városokat látott, pontosabban hatalmas kiterjedésű kolóniák fényeit pislákolni, és ezt jelentette is feletteseinek.

Egy alternatív “Hold civilizáció”, amit emberek és földönkívüliek alkotnak

Végül az ügyet a szovjet vezetés is eltusolta, nem beszélhetett róla Gagarin a nyilvánosság előtt soha többé.

Ekkoriban az USA kormánya is tudott arról, hogy a Holdon nagy kiterjedésű városok vannak, melyeken belül aktivitás zajlik, tehát a Hold eleve lakott.

A Hold sötét oldalán egy rejtett civilizáció van jelen.

Megtörtént az első kapcsolatfelvétel, azóta pedig egy emberek és idegenek által létrejött vegyes holdi civilizáció és kultúra indult fejlődésnek “odafent”.

Hirdetés

John Lear: a Holdon 250 millió “idegen állampolgár” él

Az egykori CIA-s ember azt állította, hogy az idegenekkel kapcsolatban a Holdról olyan információkkal bír, amik a feje tetejére állíthatnák az USA kormányzatát.

Mivel valóban a CIA alkalmazásában volt John Lear, ezért szavainak óriási súlyt adtak, hiszen alapvetően egy hitelesnek gondolt figuráról van szó.

Szerinte az Apollo-missziók során fedezték fel az idegeneket, de már azelőtt sejtették, hogy van valami fejlett civilizáció az égitesten, és az űrverseny csak egy álca volt ahhoz, hogy az egész Apollo-programot megvalósítsák.

Azóta a Hold egy olyan hely, ahol 250 millió idegen és földi állampolgár dolgozik együtt, egy titkos és mindent átszövő kutatási program keretében.

A Hold az elit B-terve az emberiség túlélésére

Léteznek olyan hivatkozások, információk is, miszerint a Hold nem véletlenül komoly célpont és okkal érdekli az emberiség felső elitjét, azt a bizonyos szupergazdag és befolyásos réteget, a 300 leggazdagabb családot.

Nem csak egy alternatív civilizáció felvirágoztatásáról van szó, hanem a fajunk túléléséről.

Egyre több előrejelzés mutatja ugyanis azt, hogy a Földünk élhetetlenné fog válni.

Nemrégiben egy vállalattal kötöttek megállapodást, hogy az emberi DNS-t is feljuttatják az űrbe, vagyis az emberi fajt így vagy úgy, de más bolygókra, más galaxisokba is el fogják juttatni – vélik a tudósok.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.