CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

WHO: Jön az X-kór, ami kipusztíthatja az emberiséget

A világ utolsó járványa lesz, mert megsemmisítheti a civilizációnkat.

Egyre aggasztóbb a helyzet

A múlt kisebb-nagyobb járványai szinte mind zoonózisokból, azaz potenciálisan emberről állatra terjedő fertőző betegségekből nőtték ki magukat.

Ám a közvélemény, és talán a döntéshozók is talán csak most, a SARS-CoV2 okozta pandémia hatására döbbennek rá, milyen veszélyt is jelentenek az „ismeretlen” kórokozók.

Hirdetés

A WHO által X-betegségnek nevezett, új fertőzések elleni egyetlen lehetőségünk, ha lépéselőnybe kerülünk velük szemben, vagyis a tudomány felismeri és megismeri az esetleges alanyokat, felméri a gócpontokat stb.

Az X-kór és az emberiség pusztulása

Az Egészségügyi Világszervezet arra figyelmezteti a világ vezetőit, hogy nem szabad visszatérni a korábbi „normalitáshoz”.

Ugyanis egy a koronavírusnál is sokkal rosszabb, rejtélyes X-kór csaphat le az emberiségre.

Ez a betegség, vagy vírus pedig már annyira sem lesz “kegyes”hozzánk, mint a covid-19.

Ez lesz majd a legnagyobb halálozású, jelenleg még nem ismert betegség, mely rendelkezni fog a covid-19 terjedésének képességeivel, és egy ebolához hasonló halálozási rátával.

A történelemben is többször végveszélybe kerülhettünk

Más pandémiáktól eltérően, amelyek főképp az öregekkel és a gyerekekkel végeztek, a spanyolnátha nagy számban végzett fiatal felnőttekkel, akiknek erős volt az immunrendszere és ezért erős védekező reakciót produkált.

Látható tehát, hogy gyakorlatilag mindig is egy időzített bomba volt, hogy mikor robban ki valamilyen nagyobb járvány.

Bill Gates 2015-ben a TED előadásában sem véletlenül figyelmeztette a világot, hogy ez a legnagyobb veszély, ami az emberiséget valósan fenyegetheti a következő évtizedekben, és igaza lett!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.