CímlapsztorikÉrdekes világ

Clifford Stone: az emberiség vezetői legalább 57 idegen fajjal áll szoros együttműködésben

Vajon igaz lehet az, amit a férfi állít?

Ha igen, akkor döbbenetes, mik zajlanak a színfalak mögött a világ tudta nélkül…

Volt vietnámi veterán,nyugdíjazott őrmester aki egy alkalommal segítséget nyújtott egy földönkívülinek hogy az elkerülje a katonai őrizetbe vételt.

Hirdetés

Mint mondja, fontos hogy empátiát mutassunk egymás iránt az idegenekkel ha a fejlődés útjára akarunk lépni a galaktikus közösségben.

57 földönkívüli fajjal vagyunk kapcsolatban?

Stone állítja, hogy ő már látott olyan dokumentumokat amelyek azt bizonyítják hogy az emberiség vezetői legalább 57 idegen fajjal áll szoros együttműködésben.

Megemlítette többek között Charles Hall esetét.

Charles Hall az Amerikai Légierő (USAF, US Air Force) állományában stolgált. Itt ismerte meg, azaz került kapcsolatba azokkal a földönkívüliekkel akik vízi járműveket fejledztettek és teszteltek a Kutyacsont-tó az 53.-as és 54.-es területen (úgynevezett Dreamalnd,vagy Álomvidék).

Hall szerint a filmbeli E.T. valóban létezett : leírása szerint itt nagyon magas és vékony áttetsző hajú félig mágikus képességekkel rendelkező hatalmas szemű és fehér bőrű idegenekkel találkozott.

57 idegen faj állomásozik rövidebb-hosszabb ideje a Földön – ezek egy részével pedig titkos kooperáció zajlik a világ kormányai között.

A Föld egy kozmikus demilitarizációs zóna

A bolygónk valójában egy semleges, úgynevezett demilitarizációs zóna, ahol egy egyezmény keretében nem törhet ki kozmikus háború, hisz az az emberiség végét is jelentené egyúttal.

Szerinte és más hozzá közeli források szerint az amerikai kormány folyamatos kapcsolatban áll más dimenziókból érkező idegenek egy csoportjával akik nagyon bölcsek és tanítják az emberiséget.

Washington államban van egy tanya (James Gilland tulajdonában) ahol megszámlálhatatlan UFO jelenség történt már esténként cikázó fényeket lehet a terület felett látni.

Hirdetés

Zajlik az emberiség felkészítése a teljes igazság nyilvánosságra hozatalára

Gilland azt mondja hogy az idegenek létezésében nem kételkedhet senki hiszen a bizonyítékok száma óriási – a vele kapcsolatban álló földönkívüliek inkább érdekes kérdésekre keresik a választ nálunk:

Ha egy kozmikus versenyen indulna az emberiség,mi emberek hogyan mutatnánk be magunkat?

Fel vagyunk-e készülve érzelmi mentális és spirituális síkon az idegenekkel való kapcsolatra?

Hol tart az emberiség a különböző idegen lények céljainak és motivációinak feltérképezésében?

Mit teszünk hogy az ellenséges szándékú idegenekkel szemben megvédjük magunkat?

Az emberiséget tehát az ősi időkben idelátogató fajok nem hagyták magára, sőt.

Clifford szerint folyamatosan cseppenként adagolják az igazságot, hogy hamarosan a sorsszerű nagy bejelezéseket megtehessék a földönkívüli élet létezése kapcsán.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!