CímlapsztorikÉrdekes világ

David Wilcock: Ezt akarják a földönkívüliek a bolygónktól

Azért vannak itt hogy megfigyeljenek? Hogy szabályozzák a fejlődésünket? Hogy kiirtsanak minket, vagy megfelezzék a lakosságot?

David Wilcock ledobta az igazságbombát a földönkívüliek ittlétével kapcsolatban.

Sokkoló bejelentéseknek és jelenéseknek leszünk tanúi hamarosan – állítja!

Hirdetés

Rengeteg különféle népszerű hit kering azzal kapcsolatban, hogyha az idegenek valóban folyamatosan itt vannak az emberiség körül és szemmel tartanak minket, akkor pontosan mi céljuk is van velünk.

Vajon egyengetik az utunkat? Egy kozmikus inkubációs program részei vagyunk? Tenyésztenek minket? Vagy ki akarnak minket irtani, lerohanni a Földet?

David Wilcock most ledobta az igazságbombát ezzel kapcsolatban.

David számos forrásból tud arról, hogyan működnek titokban közre idegenek az USA kormányával és más nagyhatalmakkal, és hogyan készítik elő a Nagy Felfedést, mely egy jövőbeli szép napon a létezésük bejelentéséről és az első nyilvános kapcsolatfelvételről szól.

David Wilcock kijelenti:

Egyértelmű szándékaik vannak az emberiséggel, és ez nem a megsemmisítés, és nem akarnak hasznot sem húzni belőlünk, tehát nem kísérleti egerek vagyunk egy kozmikus terráriumban.

Hite és információi szerint már a 40-es, és a korai 50-es évektől kezdve folyamatosan segítenek nekünk, és a hidegháború során több kataklizmikus eseménysort akadályoztak már meg.

Nem avatkoztak azonban nyíltan bele a Föld életébe, nehogy felfedjék magukat.

Ez még a mi életünkben eljöhet, ha az emberiség képes lesz szintet lépni, újra összhangba kerülni a másikkal, és harmóniába a természettel.

Hirdetés

Azt akarják elérni, hogy az emberi faj olyan aszkézist érjen el, mint amiben ők, a minket mentoráló földönkívüliek élnek és léteznek.

Hogy hogyan is néznek ki?

David Wilcock szerint nagyon hasonlítanak az emberre, mivel rokon fajról és a saját teremtőinkről is van szó részben.

Nem csak minket teremtettek meg a saját képmásukra, és nem csak nekünk hozta el Isten Jézus képében a megváltást, és a kereszténységet.

Ez egy spirituális tanulási folyamat, egy állomás, ahogyan a rengeteg megpróbáltatás az emberi civilizáció történelmében, és a mostani idők is ilyenek.

Túl kell jutunk rajta, és törekednünk kell hogy az emberi faj szintet lépjen, és végre felfedhessék magukat ők is előttünk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.