CímlapsztorikMisztikum

Démonok fogják megtámadni a Földet Jézus második eljövetele előtt? A földönkívüliek a lelkünket akarják?

A Jelenések Könyvében leírt események valójában egy földönkívüli invázióról szólnak?

Jézus pedig másik civilizáció hírnöke, aki visszatér majd magasabb szintre emelni az emberiséget?

Megdöbbentő elmélet magyarázza, mi várhat ránk.

Hirdetés

Jézus második eljövetele már a mi életünkben bekövetkezhet

Ezt már több Biblia tudós is megjöveldölte, kvázi előre bejelentette, de persze magának a hitnek a kérdése az, hogy ebben ténylegesen hisz-e valaki.

Azonban vannak olyan jól érzékelhető jelek, melyek arra engednek kövezkeztetni, hogy valóban fordulópont előtt van a világunk és hamarosan minden átalakulhat.

De mikorra is várható Jézus második eljövetele és hogyan függ össze az állítólag a Földet megtámadó idegenekkel?

Kezdjük az elején:

Az Újszövetségben megtalálható jövőbeni esemény a keresztény eszkatológia része, amely véglegessé teszi az első messiási eljövetel elemeit; úgy mint a feltámadást, az ítélet napja bekövetkezését, majd Isten országa megalapítását. A különböző keresztény felekezetekben többféle nézet alakult ki az eljövetel természetéről, időpontjáról, lefolyásáról.

A Bibliában nyíltan leírják, hogy Jézus megjelenését, életútját majd kereszthalálát az “leső eljöveteleként” tartják számon.

Ezért a következő alkalom, amikor Jézus majd ismét a Földre száll, már a második lesz. Ekkor történik meg a halottak feltámadása, a végítélet és Isten királyságának felállítása. A jelenlegi világrendszer véget ér.

A keresztények nagy része úgy gondolja, hogy Jézus második eljövetele az utolsó eljövetele is egyben: első és utolsó, a kezdet és a vég, Alfa és Omega. Mások nem jelölik számmal; úgy gondolják, hogy egy folyamat része.

Földre visszatérő földönkívüli “démonok” és Jézus

Léteznek napjainkban olyan elméletek, melyek azt állítják, hogy a Földet démonok fogják megtámadni, gonosz erők, eluralkodik az embertelenség és valami nagyon sötét az egész világon.

Hirdetés

Az emberiségre pedig hét év nyomorúságos esztendő vár, majd az Antikrisztus eljövetele, a hamis próféta pedig a világ feletti uralomra tör.

Nos, itt jön képbe hogy egyesek elképzése szerint ezek a démonok nem mások, mint földönkívüliek.
Vagyis a Biblia valójában a második eljövetel alatt egy ilyen idegen inváziót, ért, amikor újra megjelennek a Földön és “betakarítják” az emberiséget.

Az első hallásra merőben abszurd teória még ennél is tovább megy.

Szerintük Jézus is egy földönkívüli “nagykövet”, akinek kétezer évvel ezelőtti feladata az emberiség megváltása mellett az volt, hogy az erkölcsi fékként megteremtse a vallást, megakadályozza a káoszt.

Elég csak azt figyelembe venni, hogy Jézus emberfeletit képességekkel rendelkezett.

Eme elmélet szerint a Mennybe menetel nem volt más, mint Jézus eltávozása a Földről egy hatalmas űrhajó segítségével.

A Messiás visszatérése és egy korszakváltás kezdete?

Amikor Jézus ismét vissza fog térni a Földre, ítélkezni fog élők és holtak felett, és az általunk jelenleg ismét világ ebben a formájában véget ér.

Ez utalhat arra a fentiekből levezetett elképzelések szerint, hogy Jézus már nem egyedül érkezik és földönkívüli küldöttséggel, delegáltakkal fogja kiválogatni az arra érdemeseket.

A második eljövetel ugyanis egyfajta mentőakció lesz, a Földbolygó evakuációja.

Ezen elmélet szerint ugyanis arról van szó, hogy az emberiség által szétpusztított Föld valójába haldoklik, Krisztus pedig azért fog visszajönni, hogy az emberiségből kiválogassa azokat, akik alapjai lehetnek egy új, sokkal prosperálóbb civilizáció létrehozására egy másik bolygón, vagy akár itt a Földön, miután ismét “eltöröltek mindent”, akárcsak az özönvíz idején.

Konklúzió

Persze ez az elmélet önmagában is megrázó és rengeteg logikai buktató van benne, merőben abszurd is.

Azonban mivel a Messiás második eljövetelével kapcsolatban homályos Bibliai utalásokon kívül nem sok mindent lehet előre tudni, így egyre több különféle vad és kevésbé vad értelmezés lát róla napvilágot.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!