Misztikum

Földönkívüli gépek több millió éves nyomai? Ősi terraformálásra találtak bizonyítékot?

Az emberi előtti időkben valakik “felszántották” a bolygó felszínét? Ősi, civilizáció előtti terraformálás nyomaira találtak bizonyítékot?

Több millió éves, hatalmas gépektől származó keréknyomok?

Senki sem tudja, hogy pontosan mik is lehetnek, de a természettudományos magyarázatok rendre megbicsaklanak ezekkel a hatalmas és mély nyomokkal kapcsolatban, melyeket a kemény kőzetben hagytak hátra az emberiség számára.

Létezik egy hely Málta és a Gozo szigetén, ami alaposan feladja a leckét a mainstream régészet képviselőinek.

Hirdetés

Olyan vájatokat találtak ezeken a helyeken ugyanis, melyek egymás mellett futnka és kanyarognak, épp, mintha kerekek nyomai lennének.

Azonban azokhoz túlságosan mélyek egyesek szerint.

A plaeoasztronautika hívei szerint ősi technológia bizonyítékai lehetnek, letűnt korok járművei süllyeszthették bele a lassan megkövesedő talajba.

A nyomok mélysége körülbelül 8 és 15 centiméter, de előfordul 60 centiméteres is.

A barázdák szélessége mintegy 140-150 centiméter közötti, de nem minden esetben. Némelyik még a fél méteres mélységet is elérte, ezeket a San Gwann nevű helyszínen találták meg.

A lehetséges magyarázatok között pedig már felmerült a földönkívüli eredet is.

Ősi terraformálás bizonyítéka? Itt “értek Földet” az idegenek?

Ha valóban járművek nyomai, az felvet néhány bizarr kérdést, vagyis tényt.

Mégpedig azt, hogy a járműveknek legalább 1-2 méter magasnak kellett lenniük, ilyen járműveket pedig bizonyosan senki sem volt képes alkotni akkoriban.

A paleoasztronautika hívei szerint a földönkívüliek több millió évvel ezelőtti Földre érkezésének egyik fő bizonyítéka lehet a helyszín, feltehetően itt indultak meg a nagy gépezeteikkel és kezdték meg a saját életterük kialakítását.

Hirdetés

Egy másik elképzelés szerint több millió évvel ezelőtt itt egy fejlett bányászati vagy egyéb kitermelő hely lehetett.

A nyomok a kormeghatározás alapján az időszámításunk előtti 7. századból valók de állítólag vannak több millió éves nyomok is

Fejlett civilizáció nyomai az emberiség előtti korból?

Egy másik lehetséges magyarázat az lehet, hogy egy fejlett emberi, vagy valamiféle humán civilizáció élhetett, lehetett jelen a bolygónkon több millió évvel az ember előtt.

Ha ez valóban így van, akkor ez egy szuperfejlett civilizáció lehetett.

Mivel millió évek teltek el, ezért nem találtunk mér konkrétabb bizonyítékokat – magyarázzák az elmélet hívei azt, hogy miért nem találtunk rá eddig ősi gépek, vagy ember előtti emberek nyomaira.

A keréknyomok aligha lehetnek természetes képződmények, mivel nagyon szabályosak és egymástól egyenlő távolságra vannak és párhuzamosak is.

A mainstream régészet a mai napig nem szolgált még kerek, átfogó magyarázattal a keréknyomok rejtélyére, ők is csak találgatnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!