Érdekes világMúltidéző

Diana hercegnő sötét titkai: a királyi palota egykori embere furcsa dolgokról mesélt

A hercegnő élete és halála mindig is csupa rejtély volt a végzetes balesete óta, melyet sokan nem is balesetnek sejtenek.

Most a a Buckingham- palota egykori szakácsa nyilatkozott igencsak érdekes dolgokat, melyek merőben új fénytörésbe helyezik a hercegnőt.

Erről korábban már írtunk egy alkalommal, egyes teóriák szerint valójában a balesete megrendezett volt, és az egész egy profin kivitelezett gyilkosság lehetett, melyet egy egykori titkos ügynök is megerősített később.

Hirdetés

Majdnem felgyújtotta a palotát?

A királyi palota egykori séfje, Darren McGrady közel 15 éven át szolgálta a családot, és most a 7news reggeli műsorában vendégeskedett, ahol olyan történeteket mesélt a hercegnő szokásairól, melyek eddig soha nem kaptak nyilvánosságot.

Darren McGrady emlékei szerint Diana ritkán fordult meg a királyi konyhában, ám akkor mindig nagy bonyodalmat okozott.

Állítása szerint rémes szakács volt, és még egy egyszerű spagettit sem tudott megcsinálni. Pedig próbálkozott.

Egyszer állítólag úgy felejtette a gázt, majd a személyzet arra lett figyelmes, hogy durva gázszag terjed a konyhában. Azonnal vészriadót fújtak.

A séf a műsorban azt is elmondta, máig élesen él az emlékeiben, amikor ki kellett hívni a királyi tűzoltóságot, ugyanis a konyhában hatalmas tűz keletkezett – hála Diana főzőtudományának.

Darren azonban cseppet sem bánta, hogy a hercegnő pocsék szakácsnő volt.

Szívesen segített neki Harry és Vilmos reggelijének elkészítésében, és gondosan ügyelt arra is, hogy a királyi család tagjai mindig elegendő zöldséget egyenek.

Titkos betegsége volt, mely alááshatta volna a királyi családot?

Az egész apró, szinte piti dolognak tűnik, azonban a Darren által elmondottak rávilágítanak arra a korábbi elméletre, miszerint Diana hercegnő pszichológiailag beteg volt.

Mély depressziós volt, mások szerint valamiféle bipoláris zavarban is szenvedhetett.

A betegsége mentális volt, gyógyszereket szedett rá, és ez hatással lehetett volna később a királyi családra is – ezt a BBC róla készült dokumentumfilmje is elmondja.

Hirdetés

Végső soron egyes összeesküvés elméletek szerint akár emiatt is “el tehették láb alól” a hercegnőt azon a végzetes augusztusi éjszakán, melyet balesetnek álcáztak.

Mint ismert, Diana hercegnő Franciaországban egy alagútban szenvedett súlyos autóbalesetet, melynek körülményei a mai napit vitatottak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!