Címlapsztorik

Diósjenői horror: 14 és 18 éves lányok maradványai kerültek elő: megoldódhat a 13 éves rejtély!

Egy alkarcsont került elő a kertből, az igazi borzalmakra pedig a kiérkező rendőrök találtak rá… Gyomorforgató!

Nevelőapjuk végezhetett a 13 éve eltűnt diósjenői lányokkal – közölte az RTL Klub. Egyikük holttestét pénteken találták meg a család kertjében

– erről testvérük beszélt az RTL Klubnak.

Hirdetés

A férfi kerti munkák közben talált egy alkarcsontot, akkor kihívták a rendőrséget és az ügyeletes orvost, akik megállapították, valóban emberi csontokról van szó.

A DNS teszt alapján azonosították be az egyik eltűnt lányt.

A lányok 14 és 18 évesek voltak eltűnésük idején.

A testvér összetört, az RTL Klubnak azt mondta,:

“szörnyű, ami történt, de muszáj erősnek lenni, ezzel már úgysem tud mit csinálni az ember.”

Bár a rendőrség nem közölt részleteket, ő úgy tudja: a gyilkossággal nevelőapjukat gyanúsították meg, akit el is vittek a testvére házából.

A másik eltűnt lányt még keresik, a rendőrök hétfőn folytatják a kutatást.

RTL Riport:

A háznak az egyik sarkában kezdtek ásni a rendőrök, itt került elő az egyik lány maradványa. Csontok, meg egy koponya – nyilatkozta az egyik szomszéd.

Hirdetés

A lányok még 2009-ben tűntek el nyomtalanul, akkor a rendőrség bár sok mindenkit kihallgatott, senki sem gyanakodott komolyabban a családfőre, a nevelő apára.

Egyik napról a másikra, minden előjel nélkül tűntek el a nővéreim. A nevelőapánkkal sok konfliktusunk volt, gyakran veszekedtünk vele. 12 éves voltam, de pontosan emlékszem, ahogy ez a férfi szexuálisan zaklatta a lányokat.

Azért gyilkolhatott, mert magának akarta őket, és nem bírta elviselni, hogy más is közeledik feléjük – magyarázta a Blikknek a 2009-ben kámforrá vált gyerekek testvére, Attila, aki máig abban a házban él, ahol a szörnyűségek történtek.

Úgy tudjuk, a házkutatás során lefoglaltak olyan adathordozókat is, amelyeken a gyerekek szerepeltek félreérthetetlen helyzetben.

A gyerekek eltűnése után még évekig itt élt velünk, és úgy tett, mintha ő is aggódna és keresné őket. Már az elején gyanús volt, és sejtettem, hogy köze lehet az egészhez, de akkor még nagyon kicsi voltam. Azóta sem hagyott nyugodni, most végre kiderül az igazság és megbűnhődik érte

– tette hozzá Attila.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.