CímlapsztorikÉrdekes világ

Dr. Gődény megverné Majkát: “öklözésre” hívta, áll a balhé a két celeb között – VIDEÓ

Keresetlen szavakkal válaszolt arra, hogy Majka korábban azt mondta, hogy rohadna rá a bilincs…

Egészen elképesztő irányokat vesz Majoros Péter és Gődény György szócsatája. A Normális Élet Pártjának vezetője korábban még vitázni hívta a rappert, most viszont már küzdősportról beszél.

„Aki gyáva és csak üzengetni mer, azt anyámasszony katonájának hívjuk. Akinek nincs érve, csak a hazug és szavazatféltő ellenzéki média lejárató dumáját tudja ismételgetni, az egy tudatlan bábfigura.

Hirdetés

Aki olyan embereket bánt és sért meg, akik a politikusokkal szemben elindulnak, és ehhez példamutatóan még pénzt sem kérnek, az már a legalja, Majka…

Megértem, ha félsz szemtől szemben, hiszen a hazug ember tisztességes vitára képtelen, de akkor miért nem kussolsz és tűnsz el a balfenéken?”

– ezekkel a mondatokkal indította friss bejegyzését Gődény György, aki az utóbbi napokban vitába keveredett Majoros Péterrel.

A dolog abból indult ki, hogy a Normális Élet Pártja pénteken közlemény adott ki az orosz-ukrán háború kapcsán, amelyben kifejtették, hogy a békét szerintük az ukránok is megsértették az orosz etnikum elleni agresszióval.

ost viszont úgy tűnik, betelt a pohár nála – vasárnap a saját Facebook-oldalán üzent, felkérve Majorost egy nyilvános vitára, amit moderátor segítségével képzelt megvalósítani.

A rappernek sem kellett több, ugyancsak egy videóban válaszolt a kihívójának: bár nem látja értelmét, hiszen úgy gondolja, már többszörösen is kifejtette, mi a problémája Gődénnyel, ám szívesen vállalja a vitát, egy feltétellel.

“Abban az esetben állok szóba veled, ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot. Bizony. Amit tőlünk loptál el. Tőlem is. Sőt az emberektől. Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük.

Visszaadod az embereknek a pénzét, és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?”

Ezek után Majka arra is kitért, miért nem ért egyet a Normális Élet Pártjának közleményével, hangsúlyozva, elfogadhatatlannak tartja bármilyen szinten is kiállni az oroszok mellett, akik rakétával lövik a kórházakat, az iskolákat és a civil lakosságot.

Hirdetés

Gődény újabb ajánlatot tett a rappernek.

“Idefigyelj Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is.

Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között. És tudod mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy”

– közölte, hozzátéve: a helyet és az időpontot is kiválaszthatja Majoros. Illetve miután tudja a számát, ha arról hívja, fel fogja venni a telefont.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.