CímlapsztorikEgészségünk

Dr. Sebi: a doki, aki gyógyszerek nélkül, növényekkel volt képes betegségeket gyógyítani, a gyógyszeripar rászállt!

A rák, az AIDS a Parkinson-kór, a cukorbetegség mind gyógyítható – állítja. Kijelentéséért és a gyógyszerlobbi érdekek megsértéséért meghurcolták…

Ősi gyógynövények ereje

Dr. Sebi egyike azon keveseknek, akik azt állítják, hogy az embernek vissza kell mennie a természetig, hogy megtalálja a mai kor emberét sújtó halálos betegségek kulcsát.

Ősi gyógymódok azok, melyek szembeszállhatnak az olyan civilizációs betegségekkel, mint a rák, vagy az AIDS, Parkinson-kór.

Hirdetés

Azok, akik hisznek ezekben a gyógymódokban, azt mondják, hogy a természet a maga bölcsességében mindent a rendelkezésünkre bocsát.

Minden növény jó valamire, minden bogyó hat valamire, és minden gyümölcs képes egy adott betegséget megelőzni, ez egy jól “kigondolt” rendszer a világunkat teremtő erő által.


Rengeteg embert gyógyított ki

Dr. Sebi már hosszú évek óta azt állította, hogy képes gyógyítani bármilyen betegséget gyógyszerek nélkül. Köztük a storke-ot, a cukorbetegséget, az ízületi gyulladást, a rákot, a HIV/AIDS-et is.

A természet gyógyerejét használja!

Már Hippokratész is hangsúlyozta, hogy a gyógynövények hatalma számos betegséget képes gyógyítani. Dr. Sebi is ezt vallja.

Dr. Sebi egy mexikói orvoson is alkalmazta gyógymódjait, aki korábban cukorbetegségben és súlyos elhízásban szenvedett.

A későbbi években sikerült pozitív eredményeket felmutatnia a HIV/AIDS gyógyításában is. Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog az volt, amikor 1993-ban tett egy orvosi esküt, miszerint két hónapon belül képes meggyógyítani egy HIV beteget.

Dr. Sebi természetes gyógynövényeket és vegetáriánus étrendet alkalmaz betegein. Szerinte a gyulladás áll minden betegség középpontjában, amelyet gyógynövényekkel lehet orvosolni.

A gyógyszerlobbi meghurcolta

A hondurasi származású orvosait az ilyen jellegű kijelentései miatt már 1988-ban bíróság elé állították.

Hirdetés

A New York-i főügyészség vádjai végül megalapozatlannak tűntek. A bíróság ejtette a vádakat, a doktor pedig folytathatta munkásságát.

Meghurcolása azzal kezdődött, amikor Dr. Sebi reklámot tett közzé a médiában, miszerint képes meggyógyítani mindenféle betegséget.

A bíró azt kérte, hogy a doktor állítson a bíróság elé legalább 10 olyan embert, akin már segítettek.

A következő tárgyalásra Dr. Sebi 70 embert vitt magával, akik neki köszönhetően egészségesnek vallhatták magukat gyógyszerek nélkül.

A bíró ezt elég meggyőző bizonyítéknak találta és ejtette a vádakat, elismerve ezzel a doktor állítását, miszerint gyógyszer nélkül is van gyógyulás.

Az egészség a helyes táplálkozásban rejlik

Az egészség a helyes táplálkozásban rejlik. Hogy nem eszünk mesterséges adalékokat, stabilizátorokat, rovarirtóval kezelt élelmiszereket.

Nem véletlen, hogy a fejlett országokban van a legmagasabb előfordulása a különféle daganatos megbetegedéseknek.

Dr. Sebi és még sokan mások rájöttek a titokra.

A nagyvállalatok és világkorporációk belőlünk és betegségeinkből élnek a gyógyszerlobbi szoros összefonódása által.

Feldolgozott szemét kajákkal tömk a társadalmat, mely egyre betegebb, miközben nekik egyre több pénzük van.

A hamis tévhitek köztudatban tartása a gyógyszerlobbi célja

Az egész valójában arra alapul, hogy hamis egészségtudatot keltenek az emberekben.

Elmondják, hogy mit együnk, és hogy a vitaminok, természetes bevitelének jelentősége kicsi.

Azt akarják, hogy betegebbek legyünk, mert ha mindenki odafigyelne a helyes táplálkozásra, és közelebb állnánk a természethez, sokkal több egészséges ember járna közöttünk.

Akkor viszont nem lenne rájuk szükségünk… és ettől félnek, de nagyon!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!