CímlapsztorikEgészségünk

Drámai mértékben csökkent az élelmiszereink vitamintartalma: ez áll a betegségek mögött!

Egy magyar orvos hívta fel rá a figyelmet, bizonyítékai is vannak arra, hogy mára már feldolgozott, előemésztett, üres kalóriákkal tömjük magunkat, melyek még csak ki sem elégítik a szervezet igényét!

A lentieket érdemes elgondolkodni.

És azt is a figyelmébe ajánljuk mindenkinek, hogy az itt leírt információknak nyugodtan utána lehet menni, valósak!

Hirdetés

Dr. Lenkei Gábor is utána ment a dolgoknak, és ijesztő tendenciát tárt a világ elé.

Ez gyakorlatilag nyílt titok, mégsem foglalkozunk vele, pedig lehetséges, hogy minden betegségünk ide vezethető vissza, ebből fakad…

1966 és 2005 között történt egy vizsgálat. Tehát az 1966-ban mért értékeket összehasonlították a 2005-ben mért értékekkel.

Az egyik anyag, amit vizsgáltak, pl. a karotin.

A karotin, az az A-vitaminnak az előanyaga. Abból készíti a szervezet az A-vitamint.

A tejnek a karotintartalma ’66-ról 2005-re 81%-kal csökkent. 19% maradt.

A fejes káposzta karotintartalma ’66-ról 2005-re 99%-kal csökkent.
1% maradt.

Én tudom, hogy az európai uniós szabályozás azt mondja, hogy nem szabad azt mondani az embereknek, hogy: a szokványos étrend, a természetes étrend nem biztosít elegendő mennyiségű vitamint.

Úgyhogy én nem is ezt akarom Önöknek sugallni, csak azt, hogy egyenek elegendő káposztát.

Hirdetés

Tudom, hogy kell hozzá egy kis türelem és kitartás!

Mert ahhoz a mennyiségű karotinhoz ma már 100 kiló káposztát kell megenni.

És kell megértés is, mert az ember 70 kiló káposzta után nagyon szeles lesz.
De, úrrá lehet lenni a problémán.

Megvizsgálták a B3-vitamin-tartalmat. 1952-ben volt az első vizsgálat, és 2005-ben a második.

A tojás B3-vitamin-tartalma ebben az időszakban 96%-kal csökkent. Maradt 4%. A tejé 95%-kal csökkent, 5% maradt.

A zab B3-vitamin-tartalma 88%-kal csökkent ebben az időszakban.

S ez ’42 után volt. Még egy-kettőt mondok. A B6-vitamint vizsgálták pl. a kukoricában 1952 és 2005 között. 97%-kal csökkent.

S még ásványi anyagot hadd mondjak.

1962 és 2005 között a paradicsom kalciumtartalma 82%-kal csökkent. Maradt 18%…

A vastartalom a burgonyában ’42 és 2005 – ugye ’42-ben volt vizsgálat – s 2005 között 96%-kal csökkent.

A répaféléké 97%-kal, a kukoricában 81%-kal lett kevesebb a vas. S még egy utolsó, a méz.

1971 és 2006 között történt vizsgálat, és a méz kalciumtartalma 84%-kal csökkent, a foszfortartalma 70%-kal, és a méz vastartalma 90%-kal csökkent.

Na, most, ahogyan az ember tudja, hogy van gyógyszermaffia, meg látja, hogy miket írtak le, akkor nem csodálkozik azon, hogy az európai uniós szabályozás szerint erre nem szabad felhívni az emberek figyelmét.

Nem szabad reklámozni, hogy az átlagos étrend, a szokványos étrend nem tartalmaz elegendő vitamint és ásványi anyagot.

Én elkezdtem erről beszélni, majd mesélek róla. Lett belőle némi bajom.

De ahogy ez a kép összeállt, elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan lehetne megvalósítani…

Ja, bocsánat, az adatokat úgy szereztem meg, hogy mezőgazdászokkal, agrármérnökökkel találkoztam, és tőlük szereztem ezeket az adatokat.

Ezek nem nagyon széles körben publikált adatok, de bizonyos tudományos folyóiratokban megtalálhatóak, csak nem verték nagyon nagydobra.

Megtalálható a tudományos irodalomban.

És ahogy összeállt ez a kép, azt gondoltam, hogy ezen a nyomon érdemes lenne elindulni…

Dr. Lenkei Gábor

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!