Tudomány

Egy aszteroida hozza el a világvégét 2021 májusában?

Próféciái meglepően sokszor váltak valóra, 2021-ben pedig lehet, hogy minden eddiginél több szörnyűség fog történni velünk.

Az 1503-ban született francia csillagász, Nostradamus több olyan jóslatot is közölt a világgal, amik ténylegesen bekövetkeztek…

Hiszen előre látta például Hitler és Napóleon eljövetelét, illetve többek között a Holdra szállást is.

Hirdetés

2021-re is meghökkentő, nagyon aggasztó dolgokat vízionált, amik közül sajnos bőven akad olyan, ami simán valóra válhat.

Nostradamus szerint 2021-ben egy aszteroida csapódik a Földbe, ami felfoghatatlan pusztítást és különböző természeti katasztrófákat fog eredményezni.

Ez könnyen lehet, hogy az emberiség vesztéhez is vezethet, ráadásul állítólag a NASA éppen most is figyel egy 2009 KF1 nevű égitestet, aminél megvan az esély, hogy május 6-án nem tudja elkerülni a bolygónkat

– szóval lehet, hogy pontosan erről beszélt a jós.

Ezen kívül egy orosz biológiai fegyver miatt kialakult zombiapokalipszist, gigantikus földrengést, durva napviharokat, globális éhezést és chipekkel az agyukban szolgáló szuperkatonákat is látott 2021-re Nostradamus.

Bőven akadnak itt „érdekességek”, amik közül reméljük, hogy egyik sem fog megtörténni, hiszen a koronavírus-járvány így is eléggé megtépázta a világot, és nem hiányzik egy újabb szörnyűség.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.