Érdekes világ

Egy forintot sem fogtok kapni – üzenik Brüsszelből?

A végső cél valóban Magyarország tönkretétele és a magyarok “kilakoltatása” a Kárpát-medencéből?

Magyarország ellen folyamatos hadjárat zajlik

Ezt így konkrétan nem mondják ki, de ez van – állítja egy magát Brüsszel-közelinek nevező forrás.

Aztán most ezt el lehet hinni vagy sem: érdemes a lent következő információkat fenntartásokkal kezelni és amolyan vélelemnek, vagy véleménynek kezelni.

Hirdetés

Ugyanakkor az általa elmondottak számos helyen – lehet hogy csak véletlenszerűen – egyeznek a valós, jelenleg is zajló folyamatokkal, történésekkel…

Egy vallomás az EU valódi céljairól és Magyarország kirablásáról?

“Magyarország ellen nem a 2015-ös menekültválság óta zajlik egyfajta hadjárat, ebben téved a magyar kormány és Orbán Viktor.

Ez egy szisztematikus terv az ország kivéreztetésére.

Az EU-s csatlakozást követően először lerabolták a piacainkat, majd a saját multivállalataikat telepítették a megüresedett, letarolt országra.

Évtizedeken át jól éltek belőlünk és a nyugat lényegében kirabolta az országot.

Az itt keletkező profit nagy részét kivitték az anyaországokba, ezzel a nyugat egyre dagadt, a keleti régió, köztük Magyarország pedig lassú sorvadásnak indult.

Az EU vezetőinek nem csak és kizárólag Orbán politikájával van baja, és azzal, hogy belenyúl a közösbe és lényegében “meglopja” az EU-t, vagy visszalopja az országotoknak a vagyont.

Az EU elitjének azzal van a baja, hogy egy olyan környezet kezdett kialakulni Magyarországon, mely nem kedvez a multinacionális nagyvállalatoknak.

Nyugat Európa nem tud többé seftelni, tőkét kiáramoltatni, egyedül az összeszerelő üzemeik maradtak, de már ezek megléte sem biztosított a következő évekre.

Hirdetés

A magyar kormány olyan szinten lopja a pénzt, olyan szinten károsítja meg az EU elitjét, Orbán Viktor olyan sok fontos ember tyúkszemére lépett rá, hogy a személyére megadták a “Kilövési engedélyt”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.