CímlapsztorikÉrdekes világ

„Egy hét alatt vitte el a lányaimat a covid” Döbbenetes és szomorú beszámoló egy anyukától

Ezért vegyétek nagyon komolyan a vírust! Még fiatalok voltak!

A tarnaörsi Ildikó a Blikknek mesélt a megrázó tragédiáról. Egy más után kettőről, merthogy mindkét fiatal lányát elveszítette koronavírus fertőzésben.

“A 31 éves Erikámnak epehólyagműtétje volt tavaly októberben. Úgy tűnt, egy ideig minden rendben megy, november közepére viszont lebetegedett. Fulladt, még a boltba sem tudott elmenni. 18-án bement a kórházba, pozitív lett a tesztje, másnap már lélegeztetőgépre is került. 13 napig tartották mélyaltatásban, december elsején pedig kaptuk a lesújtó hírt, hogy meghalt”

Hirdetés

-mondta megtörten.

Másik lányának (33 éves volt) egy lipóma, egyfajta zsírdaganat alakult kia fejében, de ezt egy rutinműtéttel eltávolították.

A varratszedéskor már nem érezte magát jól és kideürlt, hogy neki is pozitív lett a tesztje.

„Anya, itt vagyok a sürgősségin, beteg a tüdőm”

– ezt mondta utoljára. Három nap múlva pedig örökre lehunyta a szemét.

Hiába beszélt az orvossal a kórházban, hogy legalább öt percre engedjék be hozzájuk, a járvány miatt erre nem volt lehetősége.

Erika nem tudott a testvére haláláról, altatásban volt, így legalább nem ezzel a tudattal kellett itt hagynia a földi életét.

Egyébként egyiküknek sem volt semmilyen komoly betegsége, elképzelhető, hogy a covidot egymástól kapták el.

Négy gyerek maradt félárván a tragédia után. Egy hét alatt vitte el a lányaimat a covid, erre nincsenek szavak. Tisztességes, becsületes és jó édesanyák voltak és legfőképpen jó gyermekek voltak a szüleikhez. Ennek nem így kellett volna lennie

Hirdetés

– tette hozzá az asszony.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.