CímlapsztorikÉrdekes világ

Egy másik világ alagútrendszerei futnak Európa alatt: az előző emberiség nyomai?

Végső bizonyítékok egyenesen a talpunk alatt…? A képek és a videók nem hazudnak…

Régóta tudni lehet, hogy az előző emberiség teória egyre erősebb lábakon áll, azaz egyre több bizonyíték van arra, hogy a jelenleg a Földön élő emberi faj nem az első ilyen civilizáció a bolygón.

A Föld múltja egyes becslések és kalkulációk szerint már legalább öt hozzánk hasonló emberi felemelkedésnek majd bukásnak volt a néma “tanúja”.

Hirdetés

De ha léteztek volna előttünk emberek, nyomokat kellett volna hátrahagyniuk, nem igaz?

Hagytak is, de csak nagyon keveset, mivel rengeteg idő, évmilliók teltek el azóta, és a geológiai folyamatok, valamint az időjárás “elmosta” a nagy részüket.

A föld mélyéről azért időnként kerülnek elő zavarba ejtő leletek, mint a nagyenyedi alumínium lelet, mely egy ember előtti korból való.

De ott van Ádám hídja, mely egy emberi kéz által alkotott híd, a bibi csak az vele, hogy akkoriban amikor létrehozták, még nem éltek emberek, maximum fenn a fán, majom formában, így biztosan nem építhették meg ők maguk… De akkor ugyebár kik…?

Ádám hídja… Ma sincs magyarázat rá, geológiai eredetű aligha lehet…

Az előző emberiség legszembetűnőbb nyomainak ma azokat az ismeretlen eredetű alagútrendszereket tartják, melyek a Európa-szerte a föld alatt húzódnak, sőt, egyes meg nem erősített szóbeszédek és beszámolók, sejtések (tehát ez utóbbit tessék fenntartásokkal kezelni) szerint az sem kizárt, hogy valahogyan az óceánok alatt is tovább haladnak más kontinensekre.

Alagutak világszerte, de nem tudni, kik vagy mik alkották őket

Ezek a geoógusok szerint elképzelhetetlenek, már csak a törésvonalak miatt is.

Ugyanakkor vannak olyan járatok Európában is, melyek a partszakaszoktól valóban levezetnek a sötét mélységbe… és ne feledjük, egykor teljesen más helyen volt a tengerszint magassága.

Ma sok, több ezer évvel ezelőtti város romjai kerülnek elő, mint Atlantisz, nem véletlenül.

A tengerszint egykor a becslések szerint jóval kisebb volt, így a vízalatti alagútrendszerek legendája akár még igaz is lehet.

Hirdetés

12 ezer éves, több százezer éves alagutak

Egyes alagutak “csak” 12 ezer évesek, ám ezek is megkérdőjelezik az alkotók kilétét, ugyanis nem volt ismert emberi technológia, amivel ezeket kivájhatták volna. Több száz kilométer hosszan, a tömör sziklákból…

Egyes alagutakról pedig azt rebesgetik, hogy akár több százezer, vagy millió évesek is lehetnek.

Némelyiknek a falain pedig csákánytól, vagy valamiféle eszköztől származó nyomok is vannak…

Ezek az alagutak távoli tájakat kötnek össze. Sokak szerint a hírhedt Római Légiónak is így veszett nyoma, egy ilyen alagútrendszerbe lemerészkedve.

Más uralkodók így nyertek meg háborúkat, az ellenfél elébe kerülve…

Ismeretlen civilizáció alkotása?

Németország területe alatt kőkorszaki járatok százait fedezték fel, melyek Európa-szerte folytatódnak, összekötve olyan távoli tájakat, mint Skócia és Törökország.

A német archeológus, a Karl-Franz Egyetem professzora, dr. Heinrich Kusch évtizedek óta kutatja ezeket a járatokat. Kusch könyvet is írt erről a titokzatos alagútrendszerről.

Nem von le kifejezetten végkövetkeztetést, de nem veti el a lehetőségét, hogy egy eddig ismeretlen civilizáció művei lehetnek.

Egy részük, a kevésbé régiek lehettek talán afféle kőkorszaki “autópályák” a szerző szerint, de ő és más hozzá hasonló régész nem tud mit kezdeni a 12 évesnél régebbi alagutak létezésével.

Mert elméletileg nem is lenne szabad létezniük, hiszen már a 12 ezer éves alagutak “készítése” is felvet jónéhány kérdést a múltunkkal kapcsolatban…

Ősi piramisok, Egyiptom-kapcsolat

Sokak szerint egyébként az úgynevezett Nap piramis (Bosznia területén található) mélyén is egy különös alagútrendszer található, mely összekapcsolódik a többivel.

Európa legősibb piramisa tehát valamilyen szinten “összefüggésben van ezekkel az alagútrendszerekkel. Maga a piramis egyébként sokak szerint régebbi, mint az egyiptomi piramisok.

A piramis alá mesterséges “csatornák” vezetnek, melyek némelyike szerteágazik, ma sincs teljesen

A Nap piramis és a belsejében talált állítólag székely rovásíráshoz hasonló írási szimbólumok.

Ami megint csak rengeteg kérdést vet fel…

Apropó gízai nagy piramis…

A szfinxen még vízmosások és átépítések nyomai is fellelhetők… Mit próbáltak “elrejteni” az emberiség elől?

Ezek alatt is alagutak vannak, sőt, bizonyítékok vannak arra, hogy a szfinx alatt is több rejtett kamra és alagút található.

Mit próbáltak ennyire elrejteni a mélyben?

Miért hálózza be világszerte az összes kontinenst ez az “alagút hálózat”, melyet nyilvánvalóan nem a természet hozott létre…?

Ki, vagy mi elől menekültek le az egykori civilizációk a Föld alá?

A választ az emebriség talán most még nem is akarja ighazán tudni, de a miértek továbbra is égető kíváncsisággal töltenek el minden a téma iránt érdeklődőt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.