CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Egy orosz nő röntgenlátással rendelkezik: orvostudományi csoda

Rendkívüli látomásai segítségével Demkina több hamis diagnózist javított ki. Natasa azt állította, hogy egyszer otthon ült az anyjával, és egyszer csak látta anyja belső szerveit. Az eset után híre ment a történetnek, és az emberek elkezdtek összegyűlni a házuk előtt, hogy megvizsgálják képességeit. Az orvosok a mai napig próbálják megfejteni a különleges képességének a titkát.

Natalja Nyikolajevna Demkina, közismert nevén Natasa Demkina 1987-ben született, és 10 éves korában egy furcsa emberfeletti képesség fejlődött ki nála, ez volt a röntgenlátás.

Ereje azután jelent meg, hogy vakbélműtétet végeztek el rajta.

Hirdetés

A műtéteket követően többször tesznek jelentést olyan emberekről, akik koncentrálási nehézségekről, rövid figyelemről számolnak be, és nehezen emlékeznek arra, hogy mit akartak csinálni.

Ezek a változások elég jelentősek lehetnek ahhoz, hogy megváltoztassák az érintett ember személyiségét, és rontsák a napi feladatai ellátásának képességét

-írja az ÚjVilágtudat

Natasa Demkina esete viszont teljesen más volt, de ugyanolyan lenyűgöző. Megjelent nála az a képesség, hogy belelát egy emberi testbe.

Natasa azt állította, hogy egyszer otthon ült az anyjával, és egyszer csak látta anyja belső szerveit. Az eset után híre ment a történetnek, és az emberek elkezdtek összegyűlni a házuk előtt, hogy megvizsgálják képességeit.

Amikor szülővárosának orvosai tudomást szereztek különleges képességéről, megkérték, hogy végezzen el bizonyos számú feladatot, amelyek igazolni tudják, hogy képességei valódiak vagy sem.

Ennek érdekében egy helyi gyermekkórházba szállították, és mindenki meglepetésére nagyon is pontosan tudta diagnosztizálni a problémákat.

Demkina képekkel mutatta be különleges képességeit. Egyszer mutatott egy képet egy fekélyes gyomorról, és a tesztelés során kiderült, hogy az orvosnak tényleg fekély van a gyomrában.

Rendkívüli látomásai segítségével Demkina egy hamis diagnózist javított ki. Az orvos jelentése szerint egy hölgy rákban szenvedett, de állítólag csak egy kisebb ciszta volt a gyomrában.

Hirdetés

“Kétféle látásom van. Bármelyik percben válthatok, ha szeretném látni egy személy egészségi állapotát.

Ez a váltás nem okoz számomra nehézséget; csak gondolnom kell rá. Látom az emberi test teljes felépítését – hogyan helyezkednek el a belső szervek és hogyan működnek… az érintett szervek egyfajta sugárzást bocsátanak ki.”

Az idő múlásával több országból egyre több ember szerzett tudomást Natasáról. 2004-ben az Egyesült Királyságba szállították, ahol diagnosztizált egy személyt, aki egy évvel korábban balesetet szenvedett.

Megvizsgált egy rezidens orvost is, Chris Steele-t, a The Morning Tv show-ban. Pontosan észlelte a műtéteket, amelyeken az orvos átesett, és bizonyos problémákat is feltárt, például epeköveket, veseköveket, megnagyobbodott hasnyálmirigyet és megnagyobbodott májat, amelyektől az orvos szenvedett.

A vizsgálat során megállapította, hogy az orvosnak daganat van a beleiben, de ez nem életveszélyes.

Később a Discovery Channel úgy döntött, hogy teszteli Natasát New Yorkban “A lány nötgenlátással” című dokumentumfilmben.

A szkeptikus vizsgálóbizottság kutatói, Ray Human, Richard Wiseman és Andrew Skolnick végezték el a tesztet. Összesen hét beteg volt, és közülük ötöt kellett tesztelnie. Demkina diagnosztizálta négyüket, és nem sikerült a teszt.

Ez a kísérlet a mai napig vita tárgya, és később kritizálták is.

Ezután Natasát Yoshio Machi professzor tesztelte, a Tokiói Denki Egyetemről, aki szokatlan emberi képességekre vonatkozó állításokat tanulmányoz. Sikeres volt a professzor által lebonyolított teszten, miután néhány alapszabályt felállított.

Natasa honlapja azt állítja, hogy a tokiói kísérlet során láthatta, hogy az egyik alanynak térdprotézise volt, egy másiknak pedig aszimmetrikusan elhelyezkedő belső szervei.

Állítólag egy nőnél terhességet, egy másik alanynál pedig gerincferdülést észlelt.

Natasa a “Natalja Demkina Speciális Diagnosztikai Központ” elindításával kezdte pályafutását. Ingyenes tesztalany lett, és 2006-ig díjat kértek a diagnózisért.

A központ célja a betegek diagnosztizálása és betegségek kezelése volt “szokatlan képességekkel rendelkező szakemberekkel, népgyógyászokkal és a hagyományos orvoslás szakembereivel”.

Londoni és New York-i tapasztalatai után számos feltételt szabott a vizsgálatokhoz, köztük a kötelező egészségügyi igazolást, amely a beteg állapotát jelezte.

Hozzátette továbbá, hogy a diagnózis egyetlen testrészre korlátozódik, amely lehet a fej, a törzs vagy a végtagok.

Többen szkeptikusak voltak a szuperképességével kapcsolatban, és arra a következtetésre jutottak, hogy a páciens alapvető egészségi állapotát mondja el, amelyet mindenki ismer.

Emellett számos jelentése és magyarázata nem felel meg a szokásos orvosi rendszernek.

Forrás: ÚjVilágtudat.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.