MisztikumTudomány

Egyes emberek ereiben isteni vér csörgedezik: tudományos bizonyíték az isteni “vérvonalra”?

A világ egyik legnagyobb biológiai rejtélye, melyre ma sincsenek egyértelmű válaszok.

Különleges vérű emberek

Kevesen tudják, de létezik egy nagy rejtély, amire egyelőre nincs teljes és kielégítő válasza sem az orvosoknak, sem pedig a tudósoknak.

Ez egy olyan több millió éves biológiai rejtély, mely talán az első emberig vezethet vissza, vagy a mitokondriális Évához, esetleg magához Ádámhoz.

Hirdetés

Vagy épp Istenhez…

Egyes emberek ereiben ugyanis isteni vér csörgedezik a tudósok feltételezései szerint.

Ez a vér nagyon különleges, és rengeteg biológiai furcsasággal jár, melyet szintén nehéz megmagyarázni.

Az RH negatív vércsoport ugyanis számos tekintetben tér el a többi vércsoporttól, nem véletlenül nevezik isteni vérvonalnak azokat az embereket, akik ezzel rendelkeznek, de ennek több oka is van, mindjárt rá is térünk…

Nem földi eredetű vércsoport?

Nemrég például több nagy kutatás is megjelent, mely arra a következtetésre jutott, hogy az RH negatív vércsoporttal rendelkező emberek egykori őse talán nem is a Földről származik.

A teória szerint a negatívak DNS-e nem földi eredetű szekvenciákat is tartalmaz, és a népesség mindössze 15%-a hordozza magában az Rh-negatív vércsoportot.

Sehol máshol a természetben nem fedezhető fel az antigén, csak a főemlősöknél.

Mi tehát a magyarázat arra, hogy némelyekből hiányzik? Talán az, hogy az ősünk nem itt fejlődött ki a Földön? – tehetnénk fel a kérdést.

Isteni “vérvonal”, kiválasztottak

Érdekes tény, hogy egy Rh-negatív anya, ha Rh-pozitív bébivel várandós, akkor a teste azt megtámadja, antitesteket kezd termelni.

Hirdetés

De miért ítéli “idegennek” a szervezete azt a bébit?

Ez a furcsaság arra utal, hogy két egymással keresztezni képes, de genetikailag nem azonos faj utódja jön létre.

Ezt az anomáliát azóta sem sikerült senkinek feloldania… De visszatérve az isteni vérvonal kérdésére: egyes kutatók szerint az sem kizárt – hiszen jelenleg minden létez elmélet szóba jöhet – hogy az emberiség teremtőjének, azaz Istennek a vércsoportjáról van szó.

Az emberek egy szűk rétege tehát “kiválasztott”, akik az isteni vérvonalat képviselik.

Persze a szakértők elmondása szerint ez inkább vallási magyarázat, illetve megközelítése a rejtélynek, melybe egyelőre beletört a tudomány bicskája.

Egy azonban biztos: ezek az emberek különlegese, kevésbé fáradékonyak, ritkábban betegek és pszichésen egyfajta küldetéstudattal rendelkeznek, valamint eleve magasabb az átlagnál az intelligenciájuk is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!