Misztikum

Egyiptom más fajokkal és ősi istenekkel állt kapcsolatban az Özönvíz előtt – amnéziára ítélt emberiség

A piramisok valójában nem azok, amiknek ma gondolják őket?

Egyesek szerint ősi atomreaktorok, mások szerint egyfajta rezonancia generátorok lehettek, megint más elméletek azt fejtegetik, hogy kozmikus transzportációs rendszerek, vagy állomások lehettek.

Ez utóbbi elmélet szerint a piramisok több funkciót is betölthettek, és ezek egyike az, hogy “csillagközi világítótoronyként” szolgáltak az Földre látogató idegen űrhajók számára.

Hirdetés

Miért van az, hogy a piramis sírkamráiból eltávolított szarkofágok (pl. Londonba szállítva) egy-két hónap alatt teljesen szétporladnak? A tudósok a szennyezett levegőre és a vizsgálati vegyszerekre gyanakodtak.
Az igazság valahol máshol van.

Sokak szerint a piramisok ősi szerkezeteket rejthettek.

A gízai nagy piramisban vannak olyan hatalmas kamráék, melyek szerepét ma sem értik, ezért több ízben felmerült, hogy valamit tárolhattak itt.

A piramisban túl sok a szellőző járat is, indokolatlan elhelyezkedésben, ami szintén felveti, hogy egykor talán kábelek vagy csatornák, csövek futhattak bennük.

Az ősi, Földet látogató idegenek miután elhagyták a bolygót, végleg magára hagyva az emberiséget, talán mindent magukkal vihettek.

Vagy talán egy ősi, Földet sújtó kozmikus háború során semmisültek meg?

Sokak szerint az egész az özönvízzel szűnt meg, legalábbis ekkor törlődött el minden nyoma – vagy legalábbis nagy része – egy ősi fejlett technológiának.

Az Özönvíz pedig valójában mesterségesen lett elindítva, az azt követő Új Világkorszakban pedig az emberiség egységes amnéziára lett ítélve a saját múltjára vonatkozóan.

Ma ugyanis ezek az információk egyszerűen “nem illenek bele” a mainstream régészet által sugallt múltba, noha egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberiség előtt is éltek humanoid, emberszabású civilizációk, melyek globális szintű városokat, metropoliszokat építhettek, transzportációs járművekkel közlekedhettek.

Hirdetés

Felmerülhet a kérdés: mégis, hová tűntek ezek? Miért nem találni ősi “roncsokat”, vagy felhőkarcolók nyomait?

Nos, felhőkarcolóra jó példa egyesek szerint Pumapunku helyszíne, melyről kiderült: különböző, egymásba illeszthető elemekből áll, és léteznek teóriák arról, hogy Pumapunku tulajdonképpen egy felhőkarcoló darabjai “szétszerelve”.

Az, hogy nem találtunk autóroncsokat, vagy egyéb járművek roncsait, az egyes vélekedések szerint csak azt igazolja, hogy annyira régen, évmilliókkal ezelőtti civilizációkról lehet szó, hogy ennyi idő alatt kvázi mindent “megevett” az idő.

Elég ránézni egy 100 éves autóroncsra, ha valaki látott már ilyet, ami ki volt téve az időjárás viszontagságainak, az tudja, hogy borzalmas állapotban vannak…

Az amnéziára ítélt emberiség azóta is keresi az útját és a helyét a világban, mert a múltját elhallgatták előle, azt sosem, ismerheti meg.

Legalábbis míg bizonyos erők azon mesterkednek, hogy a fajunk ne leljen rá a tényleges múltjára, eredetére.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.