EgészségünkEgyéb

Élelmiszeripari “halálkonzerv”: nyomokban tumorokat és egyéb megbetegedéseket tartalmazhat!

Összetevők: nagyipari kapzsiság (85%), végzetes tudatlanság(10%), elhallgatott rákkeltő anyagok(3%), hazudozás(2%), lefizetett szakemberek(1%)…

Az élelmiszeripar ma nem az emberek egészségét szolgálja, nem az élet fenntartását a klasszikus értelemben.

Tulajdonképpen tök ijesztő, de még csak nem is az ételekről szól.

Hirdetés

Marketingről és termékekről, amiket próbálnak a fogyasztókra, az egyszeri vásárlókra rásózni.

Minden áron, és ezt komolyan kell venni.

Az élelmiszeripar az elmúlt évtizedekben a legsunyibb trükköket sajátította el azét, hogy átverhessék a jó népet.

Jódozott húsok, vegyszeres fürdetőben úsztatott csirkemellek, oxigénnel újradúsított, ezáltal újra frissre “színezett” lejárta közeli vörös húsok.

Ezek még csak a szolidabb trükkök, amikkel dolgoznak, és ez csak a húsipar.

Globális szinten sokkal nagyobb gazságokat követnek el ellenünk, melyekre már nem férne rá a “turpisság” szó.

Valójában emberek egészségének a veszélyeztetése árán nyerészkednek.

Próbálnak minél többet előállítani valamiből, minél olcsóbban. A lehető legtöbb anyagot szintetikus, olcsón előállítható anyagokkal kipótolni.

A gyümölcsöket különféle eljárásokkal és GMO-val fújják fel, színezik meg, de nem lesznek ízletesebbek, zamatosabbak, ellenben sokkal károsabbak.

Hirdetés

A stabilizátorokkal, vegyszerekkel és állagjavítókkal előállított ragasztott húsokról, felvágottakról már nem is beszélve.

A felvágottak nagy részéről, de különösen a feldolgozott vörös húsokról már a WHO – Egészségügyi Világszervezet – is kimondta, hogy nagy valószínéggel kapcsolatba hozhatók a rák kialakulásával, vagyis hivatalosan is rákkeltőnek számítanak.

A popcornokról és chipesekről már nem is beszélve, melyekből akrilamid vegyület oldódik ki, különösen mikrózás és hó hatására, lásd pattogatott kukorica zacskózott változata…

Egy-egy ilyen zacskó ugyanúgy nyomokban halált tartalmazhat, mint a rejtett cukroktól hemzsegő cukormentesnek eladott üdítők, és az akár agyvérzést okozni képes aszpartám alapú italok…

4 seggű – szó szerint! – teheneket nevelnek egyes amerikai farmokon, különféle szteroidokat adva nekik, hogy amikor már nincs szükség a tejükre, vagy már nem tudnak többet kifacsarni belőlük, akkor a vágóhídon is a maximális hatásfokkal legyen felhasználható.

Mert az élelmiszeripar nem ismer pazarlást, és mindent, DE MINDENT megtesz azért, hogy bármiből bármi csináljon és újrahasznosítson.

Ezzel nem is lenne alapvetően nagy baj, de amikor már az ömlesztett sajtok nagy része ne is sajtból készül, sőt, a lapsajtok faforgácsot, műanyagot is tartalmaznak, az már egy komoly probléma.

Egy olyan figyelmeztető jel, amikor szólnia kellene az embereknek és a társadalomnak, hogy ELÉG a mérgezésből.

Mert ha tényleg igaz a mondás, és az vagy, amit megeszel, akkor már rég nem vagyunk több mint egy székletminta, nejlonszatyrokkal és műanyag hulladékkal kitömve…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!