CímlapsztorikMisztikum

Földönkívüli pápa a Vatikánban: az emberiség idegen vallástérítése zajlik?

Ők terelgetik a civilizációnkat a vallás mögé bújva?

Tényleg létezhet egy idegen világelit, mint azt egy egyre népszerűbbé váló konteó állítja?

Aki jártas az internet sötétebb bugyraiban, az tudja, hogy sokan sokféleképpen értelmezik a kereszténység elterjedését és a Vatikán tevékenységét a Földön.

Hirdetés

Létezik egy olyan összeesküvés elmélet, mely szerint az egész csak egy álca, a teljes igazság pedig az, hogy földönkívüliek irányítják az emberiséget.

A vallás pedig ennek az eszköze. Több milliárd ember elméjét tudják ezzel elérni, akik “kvázi vakon” hisznek a pápának és az egyház iránymutatásainak.

Az elsőre hajmeresztő elmélet ugyanakkor azt is állítja, hogy a Vatikánt valójában már rég nem a pápa irányítja, illetve a még meredekebb elképzelések és szóbeszédek szerint a pápa maga nem is ember, hanem egy alakváltó idegen lény.

Földönkívüli pápa a Vatikánban? Őrültségnek hangzik, de vannak összefüggések!

A Biblia tanításainak megcáfolásáért meglincseltek, kiközösítettek bárkit a hívők, papok és tanárok, ami szent és sérthetetlen. Napjainkban is kötelezővé teszik az iskolások számára a hit-és erkölcstant.
A vallás tehát még mindig az egyik legnagyobb hatalmi ág a fegyver és gyógyszeripar, a politikai és a média mellett.

Bármilyen vallást, vagy mitológiát is veszünk figyelembe, tanulmányozva (szinte mind azonos alapokra épül és ugyanazok a szereplők más nevekkel) függetlenül a korszakoktól és nemzetektől…

A pápák fején időnként látható hatalmas süveg nem véletlenül van rajtuk, és a magyarázat szerint az ősi, egykor a Földet látogató földönkívüli istenek fején is ilyenek voltak.

Ez mint szimbólum épült be az egyházba több ezer évvel később…?

A múltban bárki próbált bizonyítékokkal előállni akár apokrif iratokként bélyegezték meg azokat.

Hirdetés

Elég csak Barnabás vagy Júdás evangéliumaira gondolni, akik érdekes dolgokat írtak Jézusról.

Egy egyiptomi papiruszról nem beszélve, mely Jézusról azt írja, hogy alakváltó entitás volt.

Sokak szerint az idegen irányítás bizonyítékai több helyen el vannak rejtve különféle szimbólumokban a Vatikánon belül.

Számtalan szobor, és rejtett piramis, szabadkőműves szimbólumok találhatók meg ott, és a szabadkőműveseket gyakran hozták kapcsolatba földönkívüliekkel, idegen “tudás” birtokában voltak – állítják.

A Vatikáni múzeum kertjében például egy hatalmas, technokrata stílusban felépített gömb található, a “Gömb a gömbben” a neve.

Eredetileg 1990-től kezdve van jelen és Arnaldo Pomodoro munkája.

Kismillió teória és összeesküvés van arról, hogy mi lehet, pontosan mit jelképez. Sokan ugyanis nem hiszik el a hivatalos magyarázatot…

Léteznek olyan ötletek, melyek szerint a gömbnek valamiféle funkciója van és működésbe hozható, ezeket pedig különféle rejtett fórumokon tárgyalják egymás között az emberek.

Persze közel sem valószínű, hogy a Vatikánt az idegenek uralnák…

Semmilyen konkrét bizonyíték nem látott még napvilágot erre vonatkozóan, ennek ellenére a rossz nyelvek továbbra is azt beszélik, hogy egy az emberiséget formáló, tudatunkat manipuláló földönkívüli világ székhelye a pápaság és a Vatikán…

Abban viszont vannak valóság magvak, hogy a Vatikánban rengeteg a rejtett szimbólum.

Sok közülük a mai napig magyarázatra szorul.

Az is tény, hogy Ferenc pápa megválasztása óta többször keveredett furcsa helyzetekbe, időnként pedig nagyon bizarr módon viselkedik, elég csak a fenti videót megnézni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.